20 Μαΐ 2018

Iron Maiden Tribute Live by Maidenance at Nostos Live Xanthi 9/6Σάββατο, 9 Ιουνίου 
Ώρα έναρξης: 22.00

Nostos Live
Maletsidou, 67100 Ξάνθη
Εμφάνιση χάρτη


"Σχεδόν ένα μήνα πριν από την έλευση των IRON MAIDEN στην Ελλάδα, έρχεται στην Ξάνθη και στο Nostos Live, η καλύτερη IRON MAIDEN tribute band στη χώρα, και όχι μόνο, οι MAIDENANCE..!!
Με ένα εκρηκτικό set list γεμάτο υπέροχες συνθέσεις των θρύλων του heavy metal, Iron Maiden, Απαιτητικά τραγούδια για απαιτητικούς σιδεροκέφαλους ακροατές, σε ένα ολονύχτιο Maiden LIVE χωρίς προηγούμενο!...

Η εμφάνιση τo Σάββατο 8 Ιουνίου στο Νostos Live, συμπίπτει με τα 10 χρόνια ζωντανών εμφανίσεων που συμπληρώνει η μπάντα φέτος.

Ακόμη μία ευχάριστη σύμπτωση αποτελεί και η συμπλήρωση των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του αξεπέραστου Seventh Son of a Seventh Son των Iron Maiden. Εδώ μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ότι αυτό θα είναι και το κυρίως πιάτο της συναυλίας των Maidenance, οι οποίοι θα μας το παρουσιάσουν ολόκληρο, ζωντανά, μαζί με πολλά ακόμη τραγούδια από τη σχεδόν 40χρονη καριέρα των θρυλικών Βρετανών. Η βραδιά αναμένεται τουλάχιστον συναρπαστική...!! "


Οι Maidenance είναι οι:
Mike Livas - lead vocals
Thanasis Hatziagapis - guitar, vocals
Stavros Gatsopoulos - guitar
Alexandros Stavrakas - bass, vocals
George Karahalios - drums
Kostas Rigopoulos - keyboards, vocals


UP THE IRONS!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Cream - Sleepy Time Time

Sleepy Time Time, γραμμένο από τους Jack Bruce και Janet Godfrey. Το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο  Fresh Cream της Βρετανι...