2 Μαΐ 2018

Dimitris Kalantzis 4tet: "Blue Black"


Σάββατο, 5 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22.00

Jazzét Café
ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 99-101, 12461 Χαϊδάρι

Dimitris Kalantzis 4tet “Blue Black”
Τζένη Καπαδαή – τραγούδι
Δημήτρης Καλαντζής – πιάνο
Γιώργος Γεωργιάδης – μπάσο
Σπύρος Παναγιωτόπουλος - ντραμς


Το Jazzét Café, υποδέχεται έναν από τους κορυφαίους πιανίστες της ελληνικής τζαζ σκηνής, τον Δημήτρη Καλαντζή μαζί με το κουαρτέτο του, το οποίο απαρτίζεται από τους αυθεντικούς τζαζμεν, τον μπασίστα Γιώργο Γεωργιάδη και τον ντράμερ Σπύρο Παναγιωτόπουλο ενώ στο τραγούδι συμπράττει η σπουδαία στο είδος της, Τζένη Καπαδαή.
Στο πλούσιο βιογραφικό του, ο Δημήτρης Καλαντζής αριθμεί πολυάριθμες συνεργασίες με σημαντικούς μουσικούς της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής, με Ορχήστρες όπως την ΚΑΜΕΡΑΤΑ, ΚΟΕΜ, ΕΡΤ, στον ακαδημαϊκό χώρο έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Liszt Ferenc Academy of Music και με υποτροφία στο Berklee School of Music, έχει διατελέσει διδάκτωρ στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και Ωδείο Αθηνών ενώ το δισκογραφικό του έργο “Mano's, A Jazz tribute to Manos Hadjidakis” έγινε πλατινένιο σε πωλήσεις.
To Σάββατο 5 Μαίου 2018 στις 10.00 το βράδυ, το εξαίρετο κουαρτέτο του Δημήτρη Καλαντζή θα προσφέρει στο κοινό του Jazzet Café μια βραδιά γεμάτη Black and Blue αποχρώσεις με jazz, blues και soul μελωδίες, ερμηνευμένες από ένα υψηλού επιπέδου τζαζ καλλιτεχνών!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

Jazzèt Cafè – ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Στρ. Καραϊσκάκη 99-101, Χαϊδάρι, 12461
Τηλ. 210 5815626, jazzetcafe@hotmail.com
https://www.facebook.com/MusicCenterAthens/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Cream - Sleepy Time Time

Sleepy Time Time, γραμμένο από τους Jack Bruce και Janet Godfrey. Το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο  Fresh Cream της Βρετανι...