28 Μαΐ 2018

Ενημερώσεις και αλλαγές για τα προσωπικά δεδομένα.

Μια διαφορετική διαδικτυακή συνάντηση,  η οποία έχει σκοπό να ξεδιαλύνει τη θέση του Rhythmic Horizons και την παρουσία του ιστολογίου μου γενικότερα. Είναι επιβεβλημένο να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα για όλους, όσοι με ακολουθούν και με διαβάζουν.

    Το ιστολόγιο είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στη μουσική, εκδηλώσεις, άρθρα κλπ. Δεν εμπλέκομαι με διαφήμιση,  κρατώ ένα καθαρά ερασιτεχνικό και προσωπικό χαρακτήρα.


  Ήδη, το ιστολόγιο "ταξιδεύει" στο διαδίκτυο από το 2010,  έχει αποκτήσει  αναγνώστες και φίλους, που με τιμούν με τα σχόλιά τους προφορικά και γραπτά. Και εφόσον έχετε καταχωρίσει το ονοματεπώνυμό σας  στη λίστα αναγνωστών θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:


  Εδώ και μερικές μέρες μετά την εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Νόμου περί προσωπικών δεδομένων,  μπορείτε είτε να συνεχίσετε να με ακολουθείτε, είτε να διαγραφείτε από τη λίστα ακόλουθων, εφόσον δεν συμφωνείτε με τη νομοθεσία.


  Συνεχίζω ακάθεκτη και με πολλή αγάπη για τη μουσική, γιατί πιστεύω ότι μας βοηθά να ξεπεράσουμε τα όρια της καθημερινότητας.

Για το Rhythmic Horizons
Μαρία Καστανή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Cream - Sleepy Time Time

Sleepy Time Time, γραμμένο από τους Jack Bruce και Janet Godfrey. Το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο  Fresh Cream της Βρετανι...