1 Απρ 2018

Daddy's Work Blues Band Live at Granazi BarΤο Σάββατο στις 21 Απριλίου θα είμαστε στο φιλόξενο Γρανάζι στο Περιστέρι για μια βραδιά με μουσική.
Οι Daddy's Work Blues Band είναι μια μπάντα από τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας. Το όνομά τους το πήραν από ένα τραγούδι του Ηλία Ζάικου (Blues Wire).
Οι Daddy's Work παίζουν ηλεκτρικό Blues. Παρόλο που το είδος έχει σαφή ταυτότητα για τους περισσότερους ακροατές, η εκφορά της μπάντας πατάει στα διαχρονικά ακούσματα των μελών της, που ποικίλουν και την οδηγούν μερικές φορές ή σχεδόν πάντα πέρα από την κεντρική λεωφόρο των Blues ακολουθώντας συγγενικές διαδρομές… άγνωστο για το που θα την οδηγήσουν.
Τα μέλη της μπάντας, πρώτα απ' όλα στενοί φίλοι από παιδιά, διέσχισαν μια κοινή πορεία, ίδιες μουσικές επιρροές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις αναζητήσεις και τον τρόπο έκφρασης τους, πάντα με την ανάγκη για μεγαλύτερη επικοινωνία. Αυτή η ανάγκη είναι που κάνει τους Daddy's Work Blues Band συνοδοιπόρους στις μουσικές τους διαδρομές.
Τη μπάντα αποτελούν οι:
Δημήτρης Δουλγερίδης : ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά
Στάθης Ανέστης : μπάσο
Ευθύμιος Πολύζος : τύμπανα
Γιάννης Παχύδης : φυσαρμόνικα

Είσοδος: Ελεύθερη
Έναρξη: 22:30 μ.μ.

Το Γρανάζι βρίσκεται στο ίδιο σημείο εδώ και πάνω από 30 κάτι χρόνια. (Αινείου 1 - Περιστέρι)
Τηλέφωνο δεν έχει, κρατήσεις σε θέσεις δεν κάνει.
Έχει όμως ποτά και αρκετές μπύρες. Φυσικά διαθέτει και τη δικής του παραγωγής (Σαμοθράκη) μπύρα με το όνομα "Fonias"

https://www.facebook.com/Daddys-Work-Blues-Band-134425046614412/
https://www.facebook.com/Granazi-bar-186921764729197/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

George Strait - Every Time You Throw Dirt On Her(You Lose A Little Ground)

Every Time You Throw Dirt On Her(You Lose A Little Ground), γραμμένο από τους Michael Garvin & Tom Shapiro. Το όγδοο τραγούδι ...