13 Σεπ 2017

Theo & The Boogie Sinners & Special guests at Level 69


Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.00

Level69 livestream
Σολομού 69, 18345 Μοσχάτο

Οι Theo & the Boogie Sinners επιστρέφουν στην σκηνή του Level 69 για άλλη μια εκρηκτική εμφάνιση. Mε τους νεοσυστατους “Iceberg Effect” να ανοίγουν τη βραδιά και κάποιους πολύ ιδιαίτερους και καταξιωμένους παγκοσμίως μουσικούς σαν special guests, η βραδιά...θα απογειωθεί! 
Blues & rock n roll ύμνοι από το »νέο αίμα» της rhythm & blues μουσικής στην Ελλάδα, με διασκευές ιστορικών κομματιών αλλά και τραγούδια από το 1ο δίσκο, Time To Roll, καθώς και από το 2o ‘’Made With Greece’’ που μόλις κυκλοφόρησε.
O Θοδωρής "Theo" Αλεξίου, ιδρυτής και frontman των Boogie Sinners, είναι διεθνής μουσικός και εμφανίζεται σχεδόν όλο το χρόνο στην Ελλάδα με τους Boogie Sinners, καθώς και με διάφορα άλλα σχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. 
Οι Boogie Sinners, με μια μοναδική ενέργεια επι σκηνής, 9 χρόνια συνεχόμενων εβδομαδιαίων εμφανίσεων εντός και εκτός Αθήνας, κάνουν τη κάθε εμφάνιση τους να είναι ένας φόρος τιμής στους μεγάλους παίχτες της rhythm & blues που τους έχουν εμπνεύσει όλα αυτά τα χρόνια όπως οι Chuck Berry, Muddy Waters, Ray Charles, Sonny Boy Williamson, Little Walter, BB King, SRV, Buddy Guy, Luther Allison.
Συμπράττοντας με εγχώριους καλλιτέχνες αλλά και με μουσικούς από τις ΗΠΑ και Αυστραλία, οι Boogie Sinners εχουν έτοιμη τη 2η δισκογραφική δουλεία τους, η οποία ειναι πλέον διαθέσιμη και με τίτλο »Made With Greece» θα φιλοξενήσει όλες αυτές τις συνεργασίες σε 11 original κομμάτια.To 2015 συμμετείχαν επίσης σε διεθνή δισκογραφία, στη δισκογραφική Earwig στο Chicago, στο »25 Years Retrospect» του Αμερικανού βετεράνου Tommy McCoy, στο οποίο επίσης συμμετέχουν και ονόματα όπως Chris Layton & Tommy Shannon(SRV & Double Trouble), Levon Helm & Lucky Peterson.
Μέλη μπάντας:
Θοδωρής Αλεξίου – Κιθάρα Φωνή
Κώστας Τενέζος – Φυσαρμόνικα
Δημήτρης Γεωργόπουλος – Μπάσο
Μπάμπης Παναγιωτακόπουλος – Τύμπανα
Ώρα έναρξης 22:00

Opening Act: The Iceberg Effect
Είσοδο: 3ευρω στο 1ο ποτό

Facebook: https://www.facebook.com/TheBoogieSinners
Instagram: https://www.instagram.com/theoandtheboogiesinners/
Reverbnation: https://www.reverbnation.com/theboogiesinners
Soundcloud: https://soundcloud.com/theodore-alexiou-1

Μπλουζ
Μπλουζ ροκ
Μπούγκι γούγκι

Nick Ingman - Throng

Throng, το δέκατο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο Big Beat του Άγγλου μουσικού Nick Ingman. Κυκλοφόρησε το 1973. Ύφος κομματιού και άλ...