12 Δεκ 2015

Ribbons of Euphoria Live at Lost & Found - Friday 18/12


Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου
Ώρα: 22.00

Lost N Found
Κεραμικού 53 Αθήνα

Οι Ribbons of Euphoria στο δεύτερο τους live για αυτή τη σεζόν ξαναχτυπούν στη σκηνή του Lost & Found! Ψυχεδέλεια, Progressive και Rhythm 'n' Blues από τα 60's και τα 70's!
Η βραδιά ξεκινά με κλασικό Rock από τους
Astral Migration!

Οι Ribbons of Euphoria είναι ένας συνδυασμός από Psychedelic και Progressive Rock, που άνθισε στα τέλη της δεκαετίας του '60 και στη δεκαετία του '70. Η βάση της μουσικής τους προέρχεται από τα Rhythm 'n' Blues και Blues Rock των 60’s.
Αμετανόητοι νοσταλγοί των '60s και '70s, οι Ribbons περιλαμβάνουν στο ρεπερτόριό τους δικές τους συνθέσεις από τον πρώτο ομώνυμο άλμπουμ τους (που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη ddr), 2 νέα τραγούδια έκπληξη από την δεύτερη τους δισκογραφική δουλειά πριν την επίσημη κυκλοφορία της, αλλά και διασκευές γνωστών τραγουδιών '60s και '70s, που αναπαράγονται με ακρίβεια και με σεβασμό στον ήχο και το ύφος εκείνης της εποχής!
Οδηγούμενοι από τις διαφορετικές εμπειρίες και επιρροές των μελών τους, συνδυάζουν αυτά τα στοιχεία δημιουργώντας δομημένα μουσικά κομμάτια, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα την ελευθερία του ρυθμικού και μελωδικού αυτοσχεδιασμού.

Νίκος Γούσιας: Όργανο - φωνητικά
Σταύρος Ζουλιάτης: Φωνή - κρουστά
Νίκος Πουλάκης: Ηλ. κιθάρα - φωνητικά
Θανάσης Στρογγύλης: Τύμπανα

https://www.facebook.com/RibbonsOfEuphoriaBand

Οι Astral Migration αποτελούν μια μείξη Blues και Hard Rock της δεκαετίας του '70. Οι διαφορετικές μουσικές επιρροές και ηχολογικές προτιμήσεις των μελών δημιουργούν ένα εναρμονισμένο σύνολο διασκευών αλλά και προσωπικών συνθέσεων.

Ili Kar: Φωνή
Γιώργος Γούσιας: Μπάσο
Θανάσης Γούμενος: Τύμπανα
Δημήτρης Βαλμάς: Ηλ. κιθάρα

George Strait - Every Time You Throw Dirt On Her(You Lose A Little Ground)

Every Time You Throw Dirt On Her(You Lose A Little Ground), γραμμένο από τους Michael Garvin & Tom Shapiro. Το όγδοο τραγούδι ...