20 Μαρ 2018

Η Μαρία Κηλαηδόνη στο The Zoo!Παρασκευή, 30 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 22.00

The Zoo Ζωοδόχου Πηγής 15231 Αθήνα

Η Μαρία Κηλαηδόνη, παρουσιάζει ένα live γεμάτο τρυφερότητα, ευαισθησία και πολύ κέφι ερμηνεύοντας, τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που κυκλοφόρησε από την MINOS ΕΜΙ με τίτλο «Τυρκουάζ», στον οποίο έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους, καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της ελληνικής και αμερικάνικης blues και country μουσικής σκηνής.
Η εν λόγω μουσική παράσταση, παρουσιάστηκε σε αρκετούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας. Επίσης έχει συνεργαστεί σε ζωντανές εμφανίσεις με μεγάλη επιτυχία με τον Γιάννη Μιλιώκα, τον Γιάννη Γιοκαρίνη (χειμώνας 2017-18) και την Αφροδίτη Μάνου (χειμώνας 2016-17).
Η Μαρία Κηλαηδόνη, ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας στην ηλικία των 12 ετών. Από τα 14 της έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά σχήματα και με διάφορα μουσικά στυλ (rock, funk, blues και country).Τα τελευταία χρόνια ασχολείται πλέον αποκλειστικά με την μουσική. Την διακρίνει η απλότητα και η αμεσότητα της ερμηνείας της. Το τελευταίο διάστημα συνθέτει δικά της τραγούδια σε ελληνικό στοίχο. Τον Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο (σε στοίχους και μουσική δικούς της) με τίτλο «Τυρκουάζ», από την MINOS EMI.

Μαζί της oι μουσικοί:
Βύρων Τσιμπλάκης: ηλεκτρική κιθάρα
Σταμάτης Κυρλαγκίτσης: ηλεκτρικό μπάσο
Βαγγέλης Τσιμπλάκης: ντραμς

Είσοδος 12 ευρώ, με μπύρα μπουκάλι ή ποτήρι κρασί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Dolly Parton - Just Because I'm A Woman

Just Because I'm A Woman, γραμμένο από την Dolly Parton, το δέκατο τραγούδι του ομότιτλου άλμπουμ  της Αμερικανίδας τραγουδίστρ...