27 Ιουν 2017

The deep soul liveΣάββατο 1 Ιουλίου 
Ώρα έναρξης: 23.00

Cafe Piratis
ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ(ΤΟΥΖΛΑ), Ofrínion, Kavala, Greece

Μια μικρή εισαγωγή στην soul και funk μουσική
Με ρίζες στην Aφρικάνικη παράδοση, τα gospel και την Rhythm and Blues γεννήθηκε την δεκαετία του ’50 η SOUL. Μια μουσική που βγήκε μέσα από την ανάγκη του καταπιεσμένου Αφροαμερικάνου να εκφραστεί και μέσω της μουσικής, του ρυθμού και του ξέφρενου χορού να απελευθερωθεί, γι’ αυτό και μαζί με τα Blues θα γίνει γνωστή σαν Μαύρη μουσική. Την δεκαετία του ’60 γίνεται εξαιρετικά δημοφιλής ξεπερνώντας τα στενά σύνορα του νέου κόσμου και διαλύοντας τα στερεότυπα και τις διαφορές μαύρων και λευκών θα εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη. Συγχρόνως ένα παρακλάδι της, η FUNK κερδίζει συνεχώς έδαφος έχοντας έναν πιο κοφτό ρυθμό που την κάνει ιδανική για χορό. Κύριος εκφραστής της Funk αλλά και της Soul o James Brown, που κάνει όλο τον κόσμο να παραληρεί για σχεδόν 3 δεκαετίες.
Οι The DEEP SOUL
Μια παρέα τεσσάρων μουσικών από την Καβάλα ένιωσαν βαθιά μέσα στην ψυχή τους την ανάγκη να παίξουν αυτή τη μουσική και να την μοιραστούν μ’ αυτούς που την γνωρίζουν, ή που θα ήθελαν να την γνωρίσουν και να χορέψουν στον ρυθμό της. Σιγά - σιγά η παρέα μεγάλωσε και σήμερα μετρά οκτώ μέλη.

Δωρεάν είσοδος
Φιλικό για παιδιά

Mundell Lowe - Tangerine

Tangerine, το έβδομο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο California Guitar  του Αμερικάνου μουσικού  Mundell Lowe. Κυκλοφόρησε το 1976. ...