14 Ιουν 2017

Panas Athanatos Trio at JAZZPOiNT


Παρασκευή 16 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 22.30

JAZZ POINT
ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 18 ΑΘΗΝΑ, 10671 Αθήνα

O κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Αθάνατος έρχεται κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα για ένα και μοναδικό live την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο Jazz Point!
Μαζί του η αμερικανοισραηλινή μπασίστρια Adi Meyerson, μια από τις πλέον ανερχόμενες μουσικούς στην jazz σκηνή της Νέας Υόρκης με πάμπολλα sessions και συνεργασίες με σημαντικούς μουσικούς και ο Σεραφείμ Μπέλος, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Jazz !
Ζώντας το όνειρο του στις ΗΠΑ και παίζοντας στα διάσημα jazz clubs Mezzrow, Café Vivaldi κ.α. όπου ταυτόχρονα εργάζεται, ο Παναγιώτης Αθάνατος θα μεταφέρει στην Αθήνα κάτι από το καυτό jazz κλίμα της αμερικανικής μεγαλούπολης, εκεί που όλοι ζουν κι αναπνέουν για τη jazz!
Μαζί με την Adi Myerson θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στους μεγάλους μπασίστες της τζαζ Ray Brown, Sam jones, Oscar Petiford, Paul Chambers, νεοϋορκέζικα στάνταρ και προσωπικές συνθέσεις!

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

ΕΝΑΡΞΗ 22:30

JAZZPOiNT ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 18 ΑΘΗΝΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑ


τηλ.κρατήσεων :210 3235911

John Schneider - Heartache Doesn't Have A Closing Time

Heartache Doesn't Have Closing Time, το πέμπτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Odyssey  του Αμερικάνου τραγουδιστή & Ηθοπο...