26 Ιουν 2017

Blues Cargo live at Orfeas CafeΠαρασκευή, 30 Ιουνίου 30 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 22.00

Orfeas Bar Café Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25, 11361 Αθήνα

Μία bluesβραδιά με τους BLUESCARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής, με Chicago-Funky-Soul-BluesStandardsαλλά και δικές τους συνθέσεις από τa καινούριaCDOnTime - DelayedDeliveryπου απέσπασε της καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο διεθνές περιοδικό “BLUESREVIEW”.
Δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κάποιος ότι οι BLUES CARGOβρίσκονται σήμερα πιο κοντά στον αυθεντικό ήχο του Σικάγο από αρκετές μπάντες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο το Σικάγο.

Μια μπάντα με 30 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον GuitarShorty, U.PWilson, LouisianaRed, LurrieBell, BigTimeSarah, EddieC. Campbell, LeftyDizz, AngelaBrown, LovieLee, BytherSmith, JeanCaroll, MaxineHoward, BlindMississippiMorris, SweetBetty, JimmyMorello , NellieTigerTravis , JollyJumperandBigMoe , MichaelDotson,JaniceHarrington, MatthewSkoller.
www.bluescargo.gr https://www.facebook.com/pages/Blues-Cargo/177978408948832
Στο LIVE θα είναι διαθέσιμο και το καινούριο CD των BluesCargo " ONTIME" Με το πλήρες ένθετο!!

Detroit blues
Chicago blues
Soul blues

Otis Spann - Moon Blues

Moon Blues, το τρίτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο Sweet Giant Of The Blues του Αμερικάνου μουσικού Otis Spann. Κυκλοφόρησε 13 Αυγού...