28 Μαΐ 2017

PIGS (Pink Floyd Tribute band) - Rockwood Live StageΠαρασκευή, 2 Ιουνίου 
Ώρα έναρξης: 22.30
Rockwood Athens
Βασιλέως Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46 Αθήνα

Οι PIGS - four different ones μετά από 5 χρόνια απραξίας επιτέλους επανέρχονται, αφού η κοινή λατρεία για τους Pink Floyd είναι αδιαπραγμάτευτη, τους τσιγκλάει και δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί.

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 λοιπόν, ημέρα κυκλοφορίας του νέου Roger Waters album έπειτα από 24 χρόνια, επιλέγουν να επανέλθουν δυναμικά και οι PIGS στο Rockwood Athens, σε μια Floyd-ική πολλά υποσχόμενη πανδαισία.

Με απόλυτη προσήλωση στο original υλικό επιχειρούν να αποδώσουν το μεγαλείο μιας από τις σημαντικότερες και επιδραστικότερες ροκ μπάντες του πλανήτη αυστηρά ως κουαρτέτο, με μοναδικό πρόβλημα το εξής: το show δεν θα είναι 100% πιστό ως προς το original, διότι ο χρόνος που είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι επαρκής για να γκρεμιστεί το ταβάνι του κατά τα άλλα πανέμορφου και ευρύχωρου Rockwood ώστε να πετάξουν γουρούνια και αεροπλάνα. Γίνεται πάντως προσπάθεια για το τείχος.

Alex Leventeris: bass, vocals
Pantelis Politis: guitar, vocals
John Melas: keys, vocals
Pavlos Balatsoukas: drums, vocals

Rockwood Live Stage:
Bασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Μουσείο, Αθήνα
Κρατήσεις: 2155010941 - 6980762062 (καθημερινά από τις 19:00)
+3€ στο πρώτο ποτό κατ' άτομο, αντί εισόδου

New Swing Sextet - Baby Get A Hold On My Heart

Baby Get A Hold On My Heart, το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Explosive New Swing Sextet του Αμερικάνικου σχήματος The ...