26 Φεβ 2017

MOMO TRIO


Κυριακή, 5 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 21.30

ATHENAEUM Κελάρι
Αδριανού 3, Θησείο (σταθμός ΗΣΑΠ "Θησείο"), 10555 Αθήνα


Την Κυριακή 5 Μαρτίου το Μomo trio εμφανίζεται στο Κελάρι του Athenaeum. Πρόκειται για ένα live στο οποίο το trio θα παρουσιάσει μεταξύ των άλλων υλικό από τον καινούργιο δίσκο που πρόκειται να ηχογραφηθεί σύντομα. 

Το Μomo trio έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο δίσκους βινυλίου (lp). Ο πρώτος με τίτλο "no vacancy" κυκλοφόρησε το 2012 και ο δεύτερος με τίτλο «Inati» κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015. 
Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα φεστιβάλ (Jazz φεστιβάλ Σύρου, Πανόραμα jazz, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Jazz Festival Τήνου, World Jazz Festival στο Γκάζι, Αglan jazz festival στην Κύπρο κλπ) και εμφανίζεται τακτικά σε μουσικές σκηνές. 
To 2015 ψηφίστηκε από τους κριτικούς ύστερα από ψηφοφορία που διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό «jazz online» ως το καλύτερο jazz group για το 2015, ενώ το 2016 επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό jazz festival στο Γκάζι.

Είσοδος 5 ευρώ 
Σερβίρεται και φαγητό

Mundell Lowe - Tangerine

Tangerine, το έβδομο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο California Guitar  του Αμερικάνου μουσικού  Mundell Lowe. Κυκλοφόρησε το 1976. ...