2 Φεβ 2017

Νάσια Γκόφα - Κώστας Κωνσταντίνου - Πάνος Ηλιού Just Jazzin'2 Φεβρουαρίου – 3 Φεβρουαρίου
2 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. μέχρι 3 Φεβρουαρίου στις 11:30 μ.μ.

Καφέ Νομισματοκοπείο Μουσείο

Πανεπιστημίου 12 Αθήνα

Μια σύμπραξη τριών γνωστών μουσικών της πόλης μάς υπόσχεται ιδιαίτερες jazzy στιγμές. Η ζεστή φωνή της Νάσιας Γκόφα δένει αρμονικά με το βιρτουόζικο κιθαριστικό παίξιμο του Πάνου Ηλιού και το παιχνιδιάρικο κόντρα μπάσο του Κώστα Κωνσταντίνου σε μια βραδιά με τίτλο “Just Jazzin’. Θα τους απολαύσουμε στις 2 Φεβρουαρίου στην πρώτη τους σύμπραξη, όπου οι τρεις μουσικοί θα μας ταξιδέψουν με θέματα τζαζ από το Great American Songbook. Τους υποδεχόμαστε στο όμορφο café του Νομισματικού Μουσείου στις 9 μ.μ. Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 210 3610067.

Λίγα λόγια για τους μουσικούς:
Η Νάσια Γκόφα αποφοίτησε από το jazz τμήμα του Ωδείου Athenaeum και o Κώστας Κωνσταντίνου σπούδασε jazz με υποτροφία στο Berklee College of Music της Βοστώνης. Και οι δυο τους είναι από τους πλέον δραστήριους μουσικούς της ελληνικής jazz σκηνής με πολλές ζωντανές εμφανίσεις και σημαντική παρουσία στη δισκογραφία. Ο τρίτος της παρέας, ο Πάνος Ηλιού, ξεκίνησε τις σπουδές του στο Ωδείο Τέχνης «Γ. Φακανάς» και πήρε το πτυχίο του στη jazz κιθάρα από το Ανώτατο Κονσερβατόριο της Ουτρέχτης. Πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα με μια ενδιάμεση στάση ενός χρόνου στη Γαλλία όπου δίδαξε σε ωδείο στην Τουλούζ.

Παίζουν οι:
Nάσια Γκόφα | Φωνή
Πάνος Ηλιού | Κιθάρα
Κώστας Κωνσταντίνου | Κοντραμπάσο

https://www.youtube.com/watch?v=vRg_Dkhlt4A
https://www.youtube.com/watch?v=V7NuQwKpyCo
https://www.youtube.com/watch?v=1qBD5ewwEe0

Café Νομισματικού Μουσείου | Πανεπιστημίου 12, Αθήνα | Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3610067 | e.nma.garden@gmail.com
Facebook: Nomismatiko Mouseio Garden

Επικοινωνία- Προβολή στα ΜΜΕ:

Ιωάννα Πεπελάση. 6972885699 | Ε. nma.garden@gmail.com
Θεοδώρα Παπανικολάου. 6977310382 | Ε. nma.garden@gmail.com


Χορηγός επικοινωνίας: jazzonline.gr

GRAND FUNK RAILROAD - Αnybody's Αnswer

Anybody's Answer, γραμμένο από τον Mark Farner. Το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο On Time της Αμερικάνικης μπάντας Grand...