11 Ιαν 2017

Μάνος Καμπούρης feat. Μένια Φωτεινού - στου Στράτου - 14/01Ο Manos Kampouris και η Menia Foteinou για πρώτη φορά «Στου Στράτου» το Σάββατο 14/01!

Ο Μάνος Καμπούρης είναι δάσκαλος κιθάρας και θεωρητικών και μετρά χρόνια εμπειρίας τόσο ως δάσκαλος όσο και ως μουσικός performer.
Έχει εμφανιστεί σε πολλούς χώρους και μουσικές σκηνές στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Επίσης, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες και ξένους μουσικούς.
Τα τελευταία τρία χρόνια τον συνοδεύει στην σκηνή η Μένια Φωτεινού. Μαζί έχουν κάνει πολυάριθμες εμφανίσεις σε όλη την Αθήνα, αλλά και στην επαρχία. 

Το ταξίδι τους συνεχίζεται και αυτή την φορά ο Μάνος και η Μένια κάνουν στάση «Στου Στράτου», ένα χώρο πολύ όμορφο και φρέσκο στην Κυψέλη.
Θα σας ταξιδέψουν μέσα από ροκ μουσικά μονοπάτια με τραγούδια από την ελληνική και ξένη σκηνή, καθώς επίσης και τραγούδια του ίδιου του Μάνου Καμπούρη.
Η δυναμική τους εμφάνιση και ερμηνεία σε συνδυασμό με την κιθαριστική δεξιοτεχνία του Μάνου σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αμέτοχους!

Stou Stratou LIVE music-art cafe
Φωκίωνος Νέγρη 57, Κυψέλη
Τ. 210 86 28 187

Σάββατο 14/01
Ώρα έναρξης 22:30
Ελάχιστη κατανάλωση 10€
Είσοδος ελεύθερη

GRAND FUNK RAILROAD - Αnybody's Αnswer

Anybody's Answer, γραμμένο από τον Mark Farner. Το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο On Time της Αμερικάνικης μπάντας Grand...