14 Οκτ 2016

Live και Παρουσίαση Δίσκου Νάνα ΣιμόπουλοςΗ διεθνώς αναγνωρισμένη δημιουργός, -πολυοργανοπαίκτρια, συνθέτρια, ερμηνεύτρια, και παιδαγωγός- Νάνα Σιμόπουλος, παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Skins», στο Beton7. Το “Skins” αποτελεί την έβδομη κατά σειρά ηχογραφημένη δουλειά της.

Η πολυτάλαντη Νάνα Σιμόπουλος έχει παίξει με θρύλους της τζαζ, όπως τους Don CherryCharlie Haden, Billy Higgins και τον Nana Vasconcelos, που αποτελεί σύμβολο της παγκόσμιας μουσικής.
Έχει επίσης έχει εμφανιστεί με την όπερα της Νέας Υόρκης και την Ιταλική Συμφωνική Ορχήστρα Ραδιοφωνίας R.A.I..  Έχει παίξει επιπλέον σε μια μεγάλη γκάμα μουσικών σκηνών, όπως στον απόλυτο πολυχώρο «Café Sabarsky», ως στον επιβλητικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο τζαζ φεστιβάλ Montreux της Ελβετίας.

Skins
Η νέα συναρπαστική μουσική κυκλοφορία, της διεθνούς φήμης Κιθαρίστριας, Τραγουδίστριας και συνθέτριας Νάνα Σιμόπουλος.

Το Skins, αποτελείται από οκτώ αυθεντικές συνθέσεις της Νάνας, εκτελεσμένες με έξοχη ερμηνεία από ένα μουσικό σχήμα τζαζ παγκοσμίου κύρους, αποτελούμενο από μουσικούς κορυφαίου επιπέδου, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανού σαξοφωνίστα Dave Liebman και του βιρτουόζου στο Ινδικό σαράγκι, Ustad (Μάστερ) Sultan Khan.

To υλικό του πανέμορφα ηχογραφημένου άλμπουμ, αντλείται από πλούσιες πηγές και έχει επιρροές που έχουν τις ρίζες τους ανά τους αιώνες, σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη, με τη συνθέτρια να κάνει χρήση αναφορών από διάφορες κουλτούρες, αλλά και από το ίδιο της το παρελθόν.

Τετάρτη 19 Οκτώβριου 2016
Ώρα 21.00
Εισιτήρια: Γενική Είσοδος €8 | Φοιτητικό, Ανέργων: €5

Mundell Lowe - Tangerine

Tangerine, το έβδομο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο California Guitar  του Αμερικάνου μουσικού  Mundell Lowe. Κυκλοφόρησε το 1976. ...