12 Σεπ 2016

Ritchie Blackmore: "Οι Deep Purple εκμεταλλεύονται την κατάσταση περισσότερο απ' ό,τι πρέπει"

Σε συνέντευξη που έδωσε για τον ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό, Radio Veronica, οRitchie Blackmore μίλησε για την τωρινή κατάσταση της πρώην μπάντας του, Deep Purple.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός ότι οι Deep Purple ακόμα περιοδεύουν και βγάζουν δίσκους, πάνω από είκοσι χρόνια απ' όταν έφυγε από το συγκρότημα, απάντησε: «Δεν έχω να πω πολλά πάνω σε αυτό. Έφυγα από αυτούς πριν είκοσι χρόνια. Ωστόσο, προσωπικά, πιστεύω πως εκμεταλλεύονται υπερβολικά την κατάσταση για να συνεχίσουν να βγάζουν χρήματα. Και το ακούω αυτό από πολλούς ανθρώπους -ότι απλά συνεχίζουν. Αν ήμουν στη θέση τους, θα έκανα ένα διάλειμμα για πέντε χρόνια ή κάτι τέτοιο. Μερικοί από αυτούς δεν είναι πολύ χαρούμενοι στο σπίτι, οπότε τους αρέσει να βρίσκονται σε περιοδεία. Για μένα, κάνουν αυτό που θέλουν, το οποίο είναι... Όταν έφυγα τους είπα «απλά βρείτε έναν άλλο κιθαρίστα, σιγά το πράγμα». Οπότε, συνέχισαν κάνοντας αυτό που ξέρουν.»

Περισσότερα εδώ

John Lee Hooker - Don't You Remember Me

  Don't You Remember Me, το όγδοο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο John Lee Hooker Sings the Blues του Αμερικάνου μουσικού John Lee Ho...