12 Σεπ 2016

Ritchie Blackmore: "Οι Deep Purple εκμεταλλεύονται την κατάσταση περισσότερο απ' ό,τι πρέπει"

Σε συνέντευξη που έδωσε για τον ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό, Radio Veronica, οRitchie Blackmore μίλησε για την τωρινή κατάσταση της πρώην μπάντας του, Deep Purple.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός ότι οι Deep Purple ακόμα περιοδεύουν και βγάζουν δίσκους, πάνω από είκοσι χρόνια απ' όταν έφυγε από το συγκρότημα, απάντησε: «Δεν έχω να πω πολλά πάνω σε αυτό. Έφυγα από αυτούς πριν είκοσι χρόνια. Ωστόσο, προσωπικά, πιστεύω πως εκμεταλλεύονται υπερβολικά την κατάσταση για να συνεχίσουν να βγάζουν χρήματα. Και το ακούω αυτό από πολλούς ανθρώπους -ότι απλά συνεχίζουν. Αν ήμουν στη θέση τους, θα έκανα ένα διάλειμμα για πέντε χρόνια ή κάτι τέτοιο. Μερικοί από αυτούς δεν είναι πολύ χαρούμενοι στο σπίτι, οπότε τους αρέσει να βρίσκονται σε περιοδεία. Για μένα, κάνουν αυτό που θέλουν, το οποίο είναι... Όταν έφυγα τους είπα «απλά βρείτε έναν άλλο κιθαρίστα, σιγά το πράγμα». Οπότε, συνέχισαν κάνοντας αυτό που ξέρουν.»

Περισσότερα εδώ

Otis Spann - Moon Blues

Moon Blues, το τρίτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο Sweet Giant Of The Blues του Αμερικάνου μουσικού Otis Spann. Κυκλοφόρησε 13 Αυγού...