30 Σεπ 2016

Holy Grail Guitar Show, Βερολίνο, 8 & 9 Οκτωβρίου 2016Ο Κώστας Κακανιάρης μετά από την  πολύχρονη ενασχόλησή του με την οργανοποιία  είχε την ευκαιρία να δει  αξιόλογα όργανα, να τα παρατηρήσει και να τα μελετήσει, να συναντήσει με σπουδαίους μουσικούς και να ακούσει τις απόψεις τους για το ζητούμενο ήχο και τέλος να συνεργαστεί στον τομέα της βαφής με τους καλύτερους κατασκευαστές μουσικών οργάνων της εποχής του. Οι κιθάρες JOKER είναι το απόσταγμα όλης αυτής της πλούσιας εμπειρίας, πολύ περισσότερο της αγάπης του για τα παλαιά όργανα και τον vintage ήχο.

Το Holy Grail Guitar Show, είναι μια ετησία έκθεση μουσικών οργάνων που γίνεται στο ξενοδοχείο Estrel στο Βερολίνο, στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2016. Περιλαμβάνει εγχορδα όργανα ''μικρών'' κατασκευαστών απ' όλο τον πλανήτη οι οποίοι επιλέγονται για να συμμετάσχουν κατόπιν αιτήσεώς τους. Δεν έχει καμία σχέση με το Μusic Messe της Φρανκφούρτης όπου εκθέτουν εργοστάσια και μαζικής παραγωγής κατασκευαστές μουσικών οργάνων. Το Holy Grail Guitar Show θεωρείται κορυφαία έκθεση μουσικών οργάνων στον κόσμο. Η συμμετοχή  του Κώστα Κακανιάρη θα εκπροσωπήσει  επάξια την ελληνική  οργανοποιία.


http://www.holygrailguitarshow.com/

http://www.holygrailguitarshow.com/exhibitors/jokerguitars/

https://www.facebook.com/Jokerguitars-handcrafted-acoustic-guitars-224021897936215/

Tear Gas - Im Glad

 I'm Glad, το πέμπτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο Tear Gas της ομότιτλης Βρετανικής μπάντας. Κυκλοφόρησε το 1971. Ύφος ...