11 Αυγ 2016

Prozac Quartet LIVE!Το ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, παράλληλα με τις μοναδικές γευστικές απολαύσεις και τα υπέροχα κοκτέιλ του, συνεχίζει να προσφέρει και ξεχωριστές μουσικές βραδιές!

Αυτή την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στη μικρή ανοιχτή σκηνή μας, κάτω από τον έναστρο ουρανό με φόντο τη μαγευτική Ιουλίδα, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τους Prozac Quartet.

Tέσσερις διακεκριμένοι μουσικοί της ελληνικής τζαζ σκηνής, με πάμπολλες ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους, υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν με αγαπημένα φωνητικά τζαζ στάνταρντς, ανάλαφρες μπόσσες και άλλα μουσικά ευφορικά.

Οι Prozac Quartet είναι:

Nάσια Γκόφα: φωνητικά
Γιάννης Παπαναστασίου: άλτο σαξόφωνο
Μάρκος Χαϊδεμένος: πιάνο
Βασίλης Στεφανόπουλος: κοντραμπάσο

Πρίν και μετά το live, τη μουσική θα επιλέγει ο DJ & ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης "The Prof" Στεφανάκος (Yiannis Stefanakos), όπως όλα τα βράδια του Αυγούστου.

Ώρα έναρξης: 22.00

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με μόνη προϋπόθεση την κατανάλωση φαγητού (για τραπέζι) ή ποτού (στις θέσεις του μπαρ). Για κρατήσεις θέσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε εγκαίρως στο 22880-29101.

John Lee Hooker - Don't You Remember Me

  Don't You Remember Me, το όγδοο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο John Lee Hooker Sings the Blues του Αμερικάνου μουσικού John Lee Ho...