3 Ιουλ 2016

JD Walter Quartet


ATHENAEUM Κελάρι
Αδριανού 3, Θησείο (σταθμός ΗΣΑΠ "Θησείο"), Αθήνα


JD WALTER QUARTET 
Υiannis Papadopoulos
Ntinos Manos
Vassilis podaras

Το κοινό του Jd walter απλώνεται από τις ακτές της Αμερικής μέχρι την Ευρώπη, τη Ρωσία και την Απω Ανατολή, ενώ εκτός των δικών του κυκλοφοριών, συμμετέχει σε πολλά cd άλλων καλλιτεχνών. Είναι μέλος της μπάντας του πιανίστα Orrin Evans Luvpark band, και έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα φεστιβάλ και club σε Αμερική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή, ενώ έχει περιοδεύσει στη Ρωσία περισσότερες από 60 φορές. Ανάμεσα στα venues που τον έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει, είναι και το περίφημο Lincoln Center της Νέας Υόρκης, και χώροι όπως: The Jazz Standard, The Blue Note, The Tribeca Performing Arts Center, αλλά και το διάσημο στην κοινότητα της jazz, 55 Bar. O JD είναι κάτοικος Νέας Υόρκης αλλά συχνά ταξιδεύει ανά τον κόσμο, για να διδάξει/δώσει διαλέξεις σε διάφορα καταξιωμένα Πανεπιστήμια και Σχολές.

Αυτή τη φορά συνοδεύεται από τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο πιάνο,τον Ντίνο Μάνο στο μπάσο και τον Βασίλη Ποδαρά στα ντραμς.Οι 3 τους ως μέλη του Next Step Quintet έχουν συμπράξει ξανά με τον Jd walter.Αναμένεται μια σπάνια και ξεχωριστή βραδιά μουσικής δημιουργίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22.00

John Schneider - Heartache Doesn't Have A Closing Time

Heartache Doesn't Have Closing Time, το πέμπτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Odyssey  του Αμερικάνου τραγουδιστή & Ηθοπο...