13 Ιουν 2016

PINK MARTINI Αθήνα Τρίτη 5 Ιουλίου ( Opening act ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ )Λίγο από την μυστηριώδη Ανατολή, σημερινή Νεα Υόρκη, Αβάνα του 30 η το εξωτικό Saint Tropez η μυστηριώδη Κίνα Αυτοί είναι οι δημοφιλής , «κοσμοπολίτικοι» Pink Martini ,ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής.

Πιστοί στο ραντεβού τους με το Ελληνικό κοινό ,έρχονται , τη Τρίτη 5 Ιουλίου στη Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να μας «ενθυμίσoυν» με τη φρεσκάδα της μουσικής τους. Με το φανατικό κοινό να τους παρακολουθεί πιστά, πλατινένιο το “Sympathique” και το Hang on Little Tomato , θα παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους Θα θαυμάσουμε την εκθαμβωτική lead singer Storm Large, που θα συνοδεύσει επί σκηνής τους υπόλοιπους ,εξαιρετικους μουσικούς από όλα τα σημεία του πλανήτη, και τον πιανίστα – ιδρυτή του συγκροτήματος, τον Thomas Lauderdale.

Μια μοναδική ευκαιρία να τραγουδήσετε μαζί τους τους στίχους «Je ne veux pas travailler», να ερωτευθείτε ξανά ψιθυρίζοντας το «Amado mio», να αναπολήσετε τραγουδώντας «Τα παιδιά του Πειραιά», και να ονειρευτείτε ακούγοντας το «Una notte a Napoli».

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548

Τιμές εισιτηρίων:
Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (τα πρώτα 500): 25 ευρώ
Καθήμενοι
Προπώληση: 34 ευρώ | Ταμείο: 38 ευρώ
Γενική είσοδος
Προπώληση: 29ευρώ | Ταμείο: 32 ευρώ
Φοιτητικό ,κάτοχοι κάρτας ανεργίας :22 ευρώ
Παιδιά δωρεάν έως 12 ετών
ΑΜΕΑ δωρεάν

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
www.viva.gr,11876, Public, Media Markt, Seven Spots, Reload, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

New Swing Sextet - Baby Get A Hold On My Heart

Baby Get A Hold On My Heart, το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Explosive New Swing Sextet του Αμερικάνικου σχήματος The ...