6 Ιουν 2016

Κωστής Μαραβέγιας Live στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής


Κωστής Μαραβέγιας Live
“ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ” 
Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής
Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016
Ώρα έναρξης: 21:00

Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» και συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου, στον χώρο που αγάπησε και τον αγάπησε με πάθος! 

Μας προσκαλεί όλους σε μία μεγάλη συναυλία στον «Κήπο του Μεγάρου», την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Μια συναυλία- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένη με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας. 

Έχοντας στο ενεργητικό του, μια σειρά από τρία sold out τριήμερα στον Κήπο τις προηγούμενες χρονιές, ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.

Την Παρασκευή λοιπόν στις 24 Ιουνίου, ελάτε να γίνουμε όλοι μια κεφάτη παρέα, να τραγουδήσουμε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τα καινούργια κομμάτια, από το νέο του άλμπουμ «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» και να περάσουμε όπως πάντα, υπέροχα!

Μια συμπαραγωγή του Μεγάρου και της Minos EMI

Προπώληση εισιτηρίων: 12€
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 14€

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333
και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

Επίσης:
https://www.facebook.com/megaron.gr
http://www.pinterest.com/megaronathens/
https://twitter.com/MegaronAthens

Etta James - Laying Beside You

Laying Beside You, γραμμένο από την Eugene Record, το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο Deep in the Night της Αμερικανίδας τραγου...