1 Ιουν 2016

Blues Cargo live at LazyΣάββατο, 11 Ιουνίου 
Ώρα: 22.30

LAZY Club
Βριλήσσια / Λεωφόρος Πεντέλης 1, Αθήνα

Μία blues βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής.
Μία βραδιά με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά δικές τους συνθέσεις από το CD “Delayed Delivery” που απέσπασε της καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο διεθνές περιοδικό “BLUES REVIEW”, καθώς και οπό το νέο CD “On Time” που κυκλοφόρησε στό τέλος του Μάη 2016 .
Πραγματικά δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κάποιος ότι οι BLUES CARGO βρίσκονται σήμερα πιο κοντά στον αυθεντικό ήχο του Σικάγο από αρκετές μπάντες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο το Σικάγο.
Μια μπάντα με 29 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Guitar Shorty, U.P Wilson, Louisiana Red, Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell, Lefty Dizz, Angela Brown, Lovie Lee, Byther Smith, Jean Caroll, Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello , Nellie Tiger Travis , Jolly Jumper and Big Moe , Michael Dotson,Janice Harrington, Matthew Skoller.

www.bluescargo.gr https://www.facebook.com/pages/Blues-Cargo/177978408948832

Etta James - Laying Beside You

Laying Beside You, γραμμένο από την Eugene Record, το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο Deep in the Night της Αμερικανίδας τραγου...