24 Ιουν 2016

Blues Cargo Live at Lazy Club 9 Ιουλίου 2016


ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 11:00 μμ

Lazy Club                          
http://www.lazy.gr/  

Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 152 35 (ΕΝΑΝΤΙ ΓΗΠΕΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ)
ΕΞΟΔΟΣ 12 ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

THΛ   210  6895535    

Ακόμα μία αξέχαστη βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Ελληνικής σκηνής.

Μία βραδιά με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και πολλές δικές τους συνθέσεις από τα τρία άλμπουμ τους, συμπεριλαμβανομένου του “Delayed Delivery” (2009) που απέσπασε της καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο Αμερικανικό περιοδικό με διεθνές κύρος, το  “BLUES REVIEW” αλλά και του πρόσφατου “Οn Time” που αν και κυκλοφορεί μόνο λίγους μήνες αποσπά εξαιρετικές κριτικές..

 Δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι οι BLUES CARGO δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις καλύτερες bluesμπάντες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο το Σικάγο. Μια μπάντα με σχεδόν 30 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον GuitarShorty, U.P Wilson, Louisiana Red, Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell, Lefty Dizz, Angela Brown, Lovie Lee, BytherSmith, Jean Caroll, Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello, Nellie Tiger Travis, Jolly Jumper andBig Moe, Michael Dotson, Janice Harrington, Matthew Skoller.

Οι BLUES CARGO εμφανίζονται σήμερα με την ακόλουθη σύνθεση:

Δημήτρης Ιωάννου- μπάσο, τραγούδι, Στέλιος Ζαφειρίου - κιθάρα, Μπάμπης Τσιλιβίγκος - Σαξόφωνο, Γιώργος Λαγογιάννης - Πλήκτρα και ο Πέτρος Δακτυλίδης-ντραμς.

Site – Fan Page:

www.bluescargo.gr          
https://www.facebook.com/pages/Blues-Cargo/177978408948832

Στο ‘’LAZY’’ θα είναι διαθέσιμο και το καινούριο CD των Blues Cargo " On Time" Με το πλήρες ένθετο!!

 

New Swing Sextet - Baby Get A Hold On My Heart

Baby Get A Hold On My Heart, το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Explosive New Swing Sextet του Αμερικάνικου σχήματος The ...