16 Μαΐ 2016

TRIANON BLUES NIGHT 2016 For The Love of the Blues - Volume 1


The Joseph Priest Bandοι Blues Cargo και οι Jessica’s Theme Band στην πιο Μπλουζ συνεργασία του καλοκαιριού.
Open air Κινηματογράφος Τριανόν
Με ανοιχτή σκεπή, καλοκαιρινά καθίσματα και τραπεζάκια το Τριανόν ξεκινάει τη θερινή του σεζόν. Αυτό το καλοκαίρι το Τριανόν με πληθώρα συναυλιών θα αποτελέσει την μοναδική open-air μουσική σκηνή στην καρδιά της Αθήνας. www.trianon.gr
Παρασκευή 20 Μαΐου 
Ώρα 22:00
Ένα βράδυ αφιερωμένο στα Μπλουζ όπως τα αντιλαμβάνονται οι έμπειροι μπλουζίστες της εγχώριας και διεθνούς σκηνής. Η αυθεντικότητα και το προσωπικό στυλ παντρεύονται απόλυτα με την υψηλή αισθητική και ιστορία του Τριανόν.
Οι Joseph Priest Band θα παρουσιάσουν την νέα τους δισκογραφική δουλειά. Είναι ένα «κοκτείλ» από διάφορες επιρροές πάντα με την αισθητική των μπλουζ να δημιουργεί το κοινό νήμα που συνδέει τα τραγούδια τους.Ο MarkJoseph Priest έχει συνεργαστεί και ανοίξει συναυλίες σε Ελλάδα και Η.Π.Α. για ονόματα όπως Willie DeVilleBB King,Duke RobillardMelissa Etheridge και Bruce Willis and the Terminators μεταξύ άλλων. Το καινούργιο σχήμα αποτελείται από 6 κορυφαίους Έλληνες μουσικούς. Τα πνευστά και το rhythm section θα “γκρουβάρουνε” μέχρις τελικής πτώσεως και οι συνθέσεις που ερμηνεύει ο Mark Joseph Priest θα σας ταξιδέψουν έξω και πέραν του Τριανόν.
Οι Blues Cargo είναι ένα γκρουπ μου μετράει 29 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους των μπλουζ. Στη μακροχρόνια πορεία τους έχουν συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Louisiana Red, τονEddie Campbell, την Big Time Sarah, την Angela Brown και πολλούς ακόμα. Κινούνται στο χώρο των Chicago Blues, πάντα με αυτήν την Funky/Soul διάθεση που το κάνει αδύνατον να μην κουνηθείς στη ρυθμική πανδαισία χρωμάτων και συναισθημάτων που μας προκαλεί η μουσική αυτή. Θα παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά που είμαστε σίγουροι ότι θα μας αφήσει με θετικά “vibes” και απελευθερωμένους από τα βάρη της καθημερινότητας.
ΟΙ Jessicas Theme Band είναι οι πιο νέοι της παρέας. Είναι επηρεασμένοι από την μπλουζ-ροκ σκηνή του Νότου που γέννησαν γκρουπ όπως οι Allman Brothers Band και οι Lynyrd Skynyrd. Ο γεμάτος και μασίφ ήχος τους θα είναι το τέλειο πρελούδιο για το ότι θα επακολουθήσει και έρχονται και αυτοί να βάλουν την σφραγίδα τους σε αυτό που πιστεύουμε ότι θα είναι μία μαγική βραδιά για όλους.  

Είσοδος: 10€
Προπώληση: 8€ στα ταμεία του ΤΡΙΑΝΟΝ και στο viva.gr

Tear Gas - Im Glad

 I'm Glad, το πέμπτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο Tear Gas της ομότιτλης Βρετανικής μπάντας. Κυκλοφόρησε το 1971. Ύφος ...