3 Μαρ 2016

Blues Cargo Live at Route 32 Σάββατο 5 Μαρτίου


Σάββατο 5 Μαρτίου
Ώρα 22.30.

ROUTE 32 Rock'n'blues

Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 32 (παράδρομος, 20 μέτρα από ΜΕΤΡΟ)
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ 3 €

Μία blues βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής.

Μία βραδιά με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και δικές τους συνθέσεις από το καινούριο CDDelayed Delivery που απέσπασε της καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο διεθνές περιοδικό “BLUESREVIEW”.

Δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κάποιος ότι οι BLUES CARGO βρίσκονται σήμερα πιο κοντά στον αυθεντικό ήχο του Σικάγο από αρκετές μπάντες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο το Σικάγο.

  Μια μπάντα με 29 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Guitar Shorty, U.P Wilson,Louisiana Red, Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell, Lefty Dizz, Angela Brown, Lovie Lee, BytherSmith, Jean Caroll, Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello , Nellie TigerTravis , Jolly Jumper and Big Moe , Michael Dotson,Janice Harrington, Matthew Skoller.

 

                         www.bluescargo.gr               https://www.facebook.com/pages/Blues-Cargo/177978408948832

Otis Spann - Moon Blues

Moon Blues, το τρίτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο Sweet Giant Of The Blues του Αμερικάνου μουσικού Otis Spann. Κυκλοφόρησε 13 Αυγού...