24 Φεβ 2016

SMALL BLUES TRAP Live at BEERATIKO (Λιβαδειά)


Οι Small Blues Trap θα εμφανιστούν ζωντανά,
το  Σάββατο 27 Φεβρουαρίου
στο BEERATIKO
 
Ελ. Βενιζέλου 16, Λιβαδειά
τηλ.698 009 2819
 
Ώρα έναρξης  22:00
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
 

Μετά από 11 χρόνια συνεχούς παρουσίας στις μουσικές σκηνές της Ελλάδας, οι SMALLBLUES TRAP  έρχονται στο BEERATIKO για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει δικά τους τραγούδια που έχουν καταγραφεί δισκογραφικά στα albums “OurTrap”(2005), “Crossroad Ritual”(2006), “Red Snakes & Cave Bats”(2010), “The Longest RoadI Know”(2013) και “Time Tricks”(2015) έχοντας λάβει ενθαρρυντικά σχόλια τόσο απ' τον εγχώριο όσο κι απ' το διεθνή μουσικό τύπο, καθώς και τις ιδιαίτερες διασκευές τους σε τραγούδια των Willie Dixon, Lightnin’ Hopkins, Elmore James, Howlin’ Wolf, Muddy Waters,Robert Johnson, Memphis Minnie, Billy Boy Arnold, Nick Gravenites, Peter Green, TomWaits…κ.α.
 
Αναμιγνύοντας το πάθος τους για τα blues – που είναι και το πρωτογενές υλικό των συνθέσεών τους – με στοιχεία από άλλα μουσικά ιδιώματα, οι SMALL BLUES TRAP έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν εξαιρετικά προσωπικό ήχο που είναι αναγνωρίσιμος και μοναδικός!
 

Παύλος Καραπιπέρης : φωνή, φυσαρμόνικα, dobro
Παναγιώτης Δάρας : κιθάρα, κρουστά
Λευτέρης Μπέσιος : μπάσο
 
 
www.smallbluestrap.gr

Otis Spann - Moon Blues

Moon Blues, το τρίτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο Sweet Giant Of The Blues του Αμερικάνου μουσικού Otis Spann. Κυκλοφόρησε 13 Αυγού...