11 Φεβ 2016

Ribbons of Euphoria Live at Ghost House - Saturday 13/02/16Σάββατο 13/2
Ώρα 21.30

GHOST HOUSE
ΛΕΠΕΝΙΩΤΟΥ 26, 10554 Αθήνα


Οι Ribbons of Euphoria στο δεύτερο τους live για αυτή τη χρονιά εμφανίζονται στη φιλόξενη σκηνή του Ghost House! Ψυχεδέλεια, Progressive και Rhythm 'n' Blues από τα 60's και τα 70's! 
Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Drunk Notes (Classic & Hard Rock) ! 

Είσοδος 8 ευρώ μαζί με μπύρα ή κρασί. 

Οι Ribbons of Euphoria είναι ένας συνδυασμός από Psychedelic και Progressive Rock, που άνθισε στα τέλη της δεκαετίας του '60 και στη δεκαετία του '70. Η βάση της μουσικής τους προέρχεται από τα Rhythm 'n' Blues και Blues Rock των 60’s.
Αμετανόητοι νοσταλγοί των '60s και '70s, οι Ribbons περιλαμβάνουν στο ρεπερτόριό τους δικές τους συνθέσεις από τον πρώτο ομώνυμο άλμπουμ τους (που κυκλοφόρησε 2014 από τη D-Drop Recordings - θυγατρική της Fuzz Overdose), 2 νέα τραγούδια έκπληξη από την δεύτερη τους δισκογραφική δουλειά πριν την επίσημη κυκλοφορία της, αλλά και διασκευές γνωστών τραγουδιών '60s και '70s, που αναπαράγονται με ακρίβεια και με σεβασμό στον ήχο και το ύφος εκείνης της εποχής!
Οδηγούμενοι από τις διαφορετικές εμπειρίες και επιρροές των μελών τους, συνδυάζουν αυτά τα στοιχεία δημιουργώντας δομημένα μουσικά κομμάτια, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα την ελευθερία του ρυθμικού και μελωδικού αυτοσχεδιασμού.

Νίκος Γούσιας: Όργανο - φωνητικά
Σταύρος Ζουλιάτης: Φωνή - κρουστά
Νίκος Πουλάκης: Ηλ. κιθάρα - φωνητικά
Θανάσης Στρογγύλης: Τύμπανα

https://www.facebook.com/RibbonsOfEuphoriaBand
https://www.youtube.com/user/TheRibbonsofEuphoria

Οι Drunk Notes είναι σχετικά μια καινούργια μπάντα από την Αθήνα που κινείται σε κλασσικά και σκληρά μονοπάτια του αγγλόφωνου Rock. Μια παρέα Φίλων που Ροκάρουν γιατί το γουστάρουν !

Chris Orfanopoulos : Vocals, Guitars
Eric Choen : Lead Guitar
Haris Sideris : Bass Guitar
Gregory Nikitakis : Drums, Percussion

https://www.facebook.com/drunknotes/?fref=ts
https://www.youtube.com/channel/UCjl5y3UI9InRQLFPiBikODw

GHOST HOUSE
Χώρος συναυλιών · Νυχτερινό κέντρο · Μπαρ
Λεπενιώτου 26 , Αθήνα
210323 6431
https://www.facebook.com/ghostupstairs/?fref=ts
http://www.ghosthouse.gr/

Antonio Forcione - Indian Cafe

Indian Cafe, το τέταρτο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο Ghetto Paradise του Ιταλού μουσικού Antonio Forcione. Κυκλοφόρησε το 1998. Ύφος κο...