16 Φεβ 2016

Daddy's Work Blues Band Live at Granazi BarΣάββατο, 20 Φεβρουαρίου
Ώρα 22.30

Granazi bar
Αινείου 1 Περιστέρι

Το μπαρ Γρανάζι είναι μια χωροχρονική πόρτα που μας μεταφέρει σε έναν τζαζ-μπλουζ μουσικό κόσμο άλλης δεκαετίας. Υπάρχει εδώ και 35 χρόνια, το μέρος είναι όλο ζεστές γωνιές, τζαζο-μπλουζ ατμόσφαιρα και Juke box. Μουσικά όργανα παντού προς χρήση και διακόσμηση. Και εκατοντάδες σπάνια και ποιοτικά βινύλια κοντά στο μπαρ. [Πηγή: www.doctv.gr]

Οι Daddy's Work Blues Band είναι μια μπάντα από τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας. Το όνομά τους το πήραν από ένα τραγούδι του Ηλία Ζάικου που περιλαμβάνεται στο δεύτερο LP των Blues Wire (Blues Gang - On a second thought – 1985).
Οι Daddy's Work παίζουν ηλεκτρικό Blues. Παρόλο που το είδος έχει σαφή ταυτότητα για τους περισσότερους ακροατές, η εκφορά της μπάντας πατάει στα διαχρονικά ακούσματα των μελών της, που ποικίλουν και την οδηγούν μερικές φορές ή σχεδόν πάντα πέρα από την κεντρική λεωφόρο των Blues ακολουθώντας συγγενικές διαδρομές… άγνωστο για το που θα την οδηγήσουν. 

“Είναι μεγάλη υπόθεση να γνωρίζεις ότι το Blues είναι αυτό ακριβώς που νιώθεις και δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις σε «καλούπια»… και οι Daddies ακολουθούν την καρδιά τους, γι αυτό είναι αυθεντικοί.”
Michalis Limnios (Greek Ambassador at the Blues Hall of Fame) από το website BLUES.GR

Τη μπάντα αποτελούν οι:
Δημήτρης Δουλγερίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά
Στάθης Ανέστης: μπάσο
Ευθύμιος Πολύζος: τύμπανα
Γιάννης Παχύδης: φυσαρμόνικα

John Schneider - Heartache Doesn't Have A Closing Time

Heartache Doesn't Have Closing Time, το πέμπτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Odyssey  του Αμερικάνου τραγουδιστή & Ηθοπο...