1 Φεβ 2016

Κώστας Τουρνάς: "Τραγούδι = Το ανέκφραστο, το ανομολόγητο, το τωρινό"


Ένας σπάνιου εύρους τραγουδοποιός σε μία τεθλασμένη συνέντευξη, καλύπτει ιστορικά γεγονότα και κυρίως δικές του αλήθειες πίσω από τη ζωή και τη δημιουργία

Από τους Κώστα Σακκαλή, Μανώλη Γεωργακάκη, 

Συνήθως οι συνεντεύξεις ξεκινάνε στρωτά, ίσως και χρονολογικά, πριν τις απογειώσουμε επίτηδες με απόψεις και ιστορίες που, όχι μόνο δίνουν κάποια ιστορικά στοιχεία του καλλιτέχνη, αλλά ακόμα περισσότερα είναι μία ευκαιρία να κατανοήσουμε τη λογική του και το κατά συνέπεια το έργο του. Με τον Κώστα Τουρνά αυτό έγινε εξαρχής με αποτέλεσμα μία απολαυστική συνέντευξη σε τεθλασμένη γραμμή που κάνει χρονικά άλματα και νοηματικές ακροβασίες όπως περνάει από θέμα σε θέμα, αλλά αυτό είναι τελικά και το μεγαλύτερο ατού της. Εμείς μέσα στους τόσους δίσκους του αναγνωρίζουμε τουλάχιστον δύο σαν από τους σημαντικότερους του ελληνικού rock. Αν και εσείς βρίσκετε το ίδιο, ανεξάρτητα ποιοι είναι οι δικοί σας δύο, σίγουρα τελειώνοντάς την θα ξέρετε κάτι παραπάνω για τον εν λόγω καλλιτέχνη.


Η συνέχεια εδώ

Willie Nelson - Summer Wind

Summer Wind, το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο My Way του Αμερικάνου μουσικού Willie Nelson. Κυκλοφόρησε το 2018.