11 Ιαν 2016

Michael Dotson CHICAGO HOUSE ROCKIN' BLUES LIVE at BOURBON
Πέμπτη 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

LIVE at  BOURBON  - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Δασκαρόλη 67  ΓΛΥΦΑΔΑ  21 0964 7600

http://www.bourbonbar.gr/contact/      https://www.facebook.com/BourbonBarGlifada/

O Michael Dotson είναι ένας παγκοσμίου φήμης bluesman από το Σικάγο. H μουσική του μπορεί να περιγραφεί ως “high energy Chicago-style house rockin’ blues”, ένα ωμό μίγμα από shuffles και boogies με γερές ρίζες στην παράδοση και γεμάτο καυτή κιθάρα. Γέννημα-θρέμμα του Νότιου Σικάγο, απέκτησε τις επιρροές του ήδη από την εφηβεία, τρυπώνοντας στα μπαρ όπου εμφανίζονταν όλοι οι θρύλοι της εποχής: Muddy Waters,Buddy Guy, Junior Wells, Otis Rush.

Ως κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με τούς μεγαλύτερους καλλιτέχνες του είδους. Υπήρξε μέλος των περίφημων Teardrops του Magic Slim, ένα σχήμα που απέσπασε το βραβείο W.C Handy για την καλύτερη blues μπάντα στον κόσμο. Έχει συνεργαστεί με τους Aaron Burton, Big Time Sarah, Little Mac Simmons, Jimmy Burns, Willie Kent, Homesick James, Big Jack Johnson και άλλα ηχηρά ονόματα της bluesσκηνής των Η.Π.Α. Εδώ και πάνω από δέκα χρόνια ακολουθεί μια πετυχημένη σόλο καριέρα σε Ευρώπη και Αμερική. Το 2006 κυκλοφορεί το πρώτο του CD “Lightning in my pocket”.

Τον συνοδεύουν οι : Νίκος Τσάβαλος : ντραμς, & Και τα μέλη των Blues Cargo : Δημήτρης Ιωάννου : μπάσο, Στέλιος Ζαφειρίου : ηλ. Κιθάρα και Νίκος Σκιαδόπουλος : φυσαρμόνικα,.Taj Mahal - Love Her With A Feeling (You've Got To)

Love Her with a Feeling, γραμμένο από τους Freddie King &Sonny Thompson, το 13ο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο Phantom Blues του Α...