29 Νοε 2015

Blues Cargo live at Cloud 9, warm up band Blues'n Soul Shakers Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου
Cloud 9
Μαρίνου Αντύπα 66 Ν. Ηράκλειο
τηλ. 2155253366

Μία blues βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής.

Μία βραδιά με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και δικές τους συνθέσεις από το καινούριο CDDelayed Delivery που απέσπασε της καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο διεθνές περιοδικό “BLUESREVIEW”.

Δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κάποιος ότι οι BLUES CARGO βρίσκονται σήμερα πιο κοντά στον αυθεντικό ήχο του Σικάγο από αρκετές μπάντες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο το Σικάγο.

  Μια μπάντα με 28 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Guitar Shorty, U.P Wilson, Louisiana Red,Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell, Lefty Dizz, Angela Brown, Lovie Lee, Byther Smith, Jean Caroll,Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello , Nellie Tiger Travis , Jolly Jumper and BigMoe , Michael Dotson,Janice Harrington, Matthew Skoller.

Δημήτρης Ιωάννου- μπάσσο,τραγούδι, Στέλιος Ζαφειρίου - κιθάρα, Μπάμπης Τσιλιβίγκος - Σαξόφωνο, Γιώργος Λαγογιάννης -πλήκτρα και Τόλης Γούλας-ντραμς.

                          www.bluescargo.gr      https://www.facebook.com/pages/Blues-Cargo/177978408948832


BLUES N’SOUL SHAKERS

Πέντε μουσικοί συναντήθηκαν σε ένα κοινό σημείο, και  δήλωσαν την ακαταμάχητη θέλησή τους να εκφραστούν μουσικά μέσα από την Blues και την Soul μουσική. Από την πρώτη κιόλας στιγμή τα πράγματα άρχισαν να δονούνται. Έτσι την άνοιξη του 2015 γεννήθηκαν οι BLUES N’SOUL SHAKERS. Έχοντας γερές βάσεις στο Chicago Bluesstyle, εξερευνούν την Soul και φλερτάρουν σοβαρά με την Funk Blues μουσική.

Οι BLUES N’SOUL SHAKERS έχουν βάλει ένα στόχο, να αφήσουν ένα σοβαρό στίγμα στην ελληνική Blues μουσική σκηνή και δεσμεύονται για αυτό.

BLUES N’SOUL SHAKERS

·         Σπύρος Παρασκευόπουλος  (ρυθμική κιθάρα και φωνή),

·         Τάκης Φακούδης (σόλο κιθάρα και φωνή),

·         Παντελής Βασιλείου (μπάσο)

·         Δημήτρης Ιωάννου (τύμπανα),

https://www.facebook.com/BLUES-NSOUL-SHAKERS-387682228103362/?ref=hl

Mundell Lowe - Tangerine

Tangerine, το έβδομο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο California Guitar  του Αμερικάνου μουσικού  Mundell Lowe. Κυκλοφόρησε το 1976. ...