14 Ιουλ 2015

SMALL BLUES TRAP - TIME TRICKS


Μετά από 11 χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή της χώρας και έχοντας καταθέσει δισκογραφικά τα albums Our Trap(2005), Crossroad Ritual(2006), Red Snakes & Cave Bats(2010) και The Longest Road I Know(2013), λαμβάνοντας ενθαρρυντικά σχόλια τόσο απ’ τον εγχώριο όσο κι απ’ το διεθνή μουσικό τύπο, οι SMALL BLUES TRAP συνεχίζουν το ταξίδι τους ηχογραφώντας τη νέα τους δουλειά με το γενικό τίτλο Time Tricks.
Στο νέο αυτό album τζογάρουν αναζητώντας τη ντάμα που χρειάζονται για το φούλ, ακροβατούν μέσα στο μπλουζ τσίρκο τους φλερτάροντας το rock nroll, παίζουν με τα μεταμεσονύχτια κόλπα του χρόνου, εύχονται να μπορούσαν να πετάξουν δίνοντας νόημα στις νύχτες που είναι βαμμένες με μια παράξενη απόχρωση του κόκκινου, ψάχνουν τον τόπο στον οποίο θα ξανανασάνουν και θα ξαναονειρευτούν και ανασταίνουν θρύλους που διψούν για εκδίκηση.
Αναμιγνύοντας το πάθος τους για τα blues - που είναι και το πρωτογενές υλικό των συνθέσεών τους - με στοιχεία από άλλα μουσικά ιδιώματα, οι SMALL BLUES TRAP έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν εξαιρετικά προσωπικό ήχο που είναι αναγνωρίσιμος και μοναδικός!

1.Gamblin’
2.This Little Tune
3.Time Tricks
4.I Wish I Could Fly
5.A Strange Shade Of Red
6.I ’m Leavin’ This Town
7.Resurrected Jesse James Returns Back Home -From The Land Of The Dead- To Take Care Of Unpaid Matters

Παύλος Καραπιπέρης : φωνή, φυσαρμόνικα, ρυθμική & resonator κιθάρα, κρουστά
Παναγιώτης Δάρας : ρυθμική & lead κιθάρα, βιολί, φωνή, κρουστά
Λευτέρης Μπέσιος : μπάσο


Το “Time Tricks” ηχογραφήθηκε στο SHELTER HOME STUDIO στη Μαλεσίνα
Φθιώτιδας το Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2015 και θα είναι διαθέσιμο το Δεκέμβριο του 2015 σε μορφή βινυλίου(LP) αποκλειστικά από την Anazitisi Records.

ANAZITISI Records
Νίκος Καραθανάσης
Τηλ/Fax: 210 2626555 / Κιν.: 6972007714


Επισκεφθείτε το επίσημο web site των Small Blues Trap:


Otis Spann - Moon Blues

Moon Blues, το τρίτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο Sweet Giant Of The Blues του Αμερικάνου μουσικού Otis Spann. Κυκλοφόρησε 13 Αυγού...