10 Ιουν 2015

Blues Cargo Live at Route 32 Σάββατο 13 ΙουνίουΜία blues βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής.
Μία βραδιά με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και δικές τους συνθέσεις από το καινούριο CDDelayed Delivery που απέσπασε της καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο διεθνές περιοδικό “BLUESREVIEW”.
Δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κάποιος ότι οι BLUES CARGO βρίσκονται σήμερα πιο κοντά στον αυθεντικό ήχο του Σικάγο από αρκετές μπάντες που δραστηριοποιούνται στo ίδιο το Σικάγο.
  Μια μπάντα με 28 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Guitar ShortyU.P Wilson,Louisiana RedLurrie BellBig Time SarahEddie CCampbellLefty DizzAngela BrownLovie Lee,Byther SmithJean CarollMaxine HowardBlind Mississippi MorrisSweet BettyJimmy Morello , NellieTiger Travis , Jolly Jumper and Big Moe , Michael Dotson,Janice HarringtonMatthew Skoller.

Στέλιος Ζαφειρίου - κιθάρα, Δημήτρης Ιωάννου- μπάσο, τραγούδι, Νίκος Σκιαδόπουλος-Harp,
Γιώργος Λαγογιάννης - Πλήκτρα και Νίκος Τσάβαλος-ντραμς.
                         www.bluescargo.gr               https://www.facebook.com/pages/Blues-Cargo/177978408948832

Calexico Live at Acropolis

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 τώρα ΚΑΙ Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 Η ανταπόκριση του κοινού στην ανακοίνωση της εμφάνισής τους στο Ηρώδειο ήταν εν...