27 Μαΐ 2015

GROOVE ELATION PROJECT live στην AfrikanaΣάββατο, 30 Μαΐου
Ώρα 10:30 μ.μ.

Afrikana
Ιεροφαντών 13 (συνέχεια οδού Κεραμεικού) Αθήνα

Οι Groove Elation Project είναι ένα Κουαρτέτο που δημιουργήθηκε από το Γιώργο Μουτάφη (Organ) και την Κυριακή Βιδάλη(El.Guitar) μετά από την αποφοίτηση της Κυριακής από το Κονσερβατόριο της Χάγης (Ολλανδία) το Μαΐο του 2012.

Ένα μείγμα από Jazz, Latin, Funk, Boogaloo με original συνθέσεις αλλά και διασκευές από γνωστά Standards. Το κουαρτέτο συμπληρώνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί : Γιάννης Παπαναστασίου (Alto Sax) και ο Βαγγέλης Κοτζάμπασης (Drums) με πολλές συμμετοχές κι από τους δυο στη Jazz σκηνή της Αθήνας

Η μπάντα έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες συναυλίες στην Αθήνα αλλά και jazz festivals (2nd Jazz in July festival at Vamos,Chania).

Πρόσφατα οι Groove Elation Project ηχογράφησαν το πρώτο τους δίσκο (Live Recording Session) με τη συμμετοχή σπουδαίων μουσικών : Αντώνης Ανδρέου (Τρομπόνι), Δημήτρης Παπαδόπουλος (Τρομπέτα), Βαγγέλης Παρασκευαΐδης (Βιμπράφωνο), Γιάννης Παπαγιαννούλης (Κρουστά), Παναγιώτης Μπουραζάνης (Μπάσο), Νάσσια Γκόφα (Φωνή).Το διπλό τους CD-DVD album θα κυκλοφορήσει σύντομα. 

…ένα Live Recording Session με ακροατήριο φίλους μουσικούς και μη, οι οποίοι με την παρουσία τους δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα, η οποία έπαιξε άμεσο ρόλο στη συνολική παρουσία αυτού του Live άλμπουμ!

Calexico Live at Acropolis

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 τώρα ΚΑΙ Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 Η ανταπόκριση του κοινού στην ανακοίνωση της εμφάνισής τους στο Ηρώδειο ήταν εν...