31 Μαρ 2015

ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ στον Πολυχώρο τέχνης Ορίζοντας ΓεγονότωνOι ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ είναι η Νάσια Γκόφα (φωνή),ο Δημήτρης Κοροντζής (ακουστική κιθάρα) και ο Χρυσόστομος Μπουκάλης ( κοντραμπάσο) . Διασκευάζουν γνωστά ξένα και ελληνικά τραγούδια από Rolling Stones, Beatles, Sting, Leonard Cohen, Nora Jones , Ξύλινα Σπαθιά , Μίκη Θεοδωράκη .

Μουσικά κομμάτια διαφορετικά,αλλά με κοινή συνισταμένη την αισθητική των τριών μουσικών και την αγάπη τους για τα τραγούδια που μιλούν βαθιά στην ψυχή.


Ο Ορίζοντας Γεγονότων είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.Μια διαρκώς διευρυνόμενη παρέα περισσοτέρων των 300 ,εικαστικών, φωτογράφων, αρχιτεκτόνων, γλυπτών, λογοτεχνών, μουσικών και πολλών άλλων. Ιδρύθηκε το 2006 στην Ηλεία, με πολιτιστικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον Ορίζοντα Γεγονότων δεν υπάρχει εισιτήριο αλλά ελεύθερη συνεισφορά του κοινού προς τους καλλιτέχνες.


Πολυχώρος Τέχνης " Ορίζοντας Γεγονότων "

Κεραμεικού 88 Αθήνα

Kazumi Watanabe - Somebody Samebody

Somebody Samebody, το πρώτο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο Lonesome Cat του Ιάπωνα μουσικού Kazumi Watanabe. Κυκλοφόρησε το 1978. Ύφος...