7 Ιαν 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΑΝΤΖΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ, 10, 17, 24, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015


Δύο σπάνιες φωνές , δύο μοναδικοί ερμηνευτές συναντιούνται στη σκηνή του Γυάλινου UP STAGE για τέσσερα συνεχόμενα Σάββατα του Ιανουαρίου από 10 έως 31.
Ο Γιάννης Κούτρας και ο Γιώργος Μεράντζας σημάδεψαν το ελληνικό τραγούδι με τις αποκαλυπτικές ερμηνείες τους, το δυναμικό τους ήθος και την σπάνια χροιά τους.
Έγιναν γνωστοί και αγαπήθηκαν από την εποχή της μεταπολίτευσης, με τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου. «Ο Σταυρός του Νότου» και «Τα τροπάρια για φονιάδες» θα ξανακουστούν στο Γυάλινο UP STAGE με μια άλλη ωριμότητα και με νέα ελπίδα.
Με την τριαντάχρονη πορεία και εμπειρία των ανεξίτηλων φωνών τους θα μας αφηγηθούν την ιστορία του καλού ελληνικού τραγουδιού . Θα μας θυμίσουν τραγούδια που καταγράφτηκαν στο εύφλεκτο υλικό της καρδιάς μας, γι’ αυτό και ανάβουν φωτιές ακόμα.
Γιάννης Κούτρας και Γιώργος Μεράντζας δύο ξεχωριστές προσωπικότητες του τραγουδιού μοιράζουν και μοιράζονται την τέχνη και τις επιτυχίες τους .

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, www.gialino.gr
Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, gialino@gialino.gr, T. 210 9315600

Ώρα προσέλευσης 22:00 Ώρα έναρξης 22:30

Εισιτήρια: 12 € είσοδος με ποτό στο bar, 15 € είσοδος με ποτό στο τραπέζι
80€ η φιάλη ανά 4 άτομα, Από 40€ η φιάλη κρασί ανά 2 άτομα

John Schneider - Heartache Doesn't Have A Closing Time

Heartache Doesn't Have Closing Time, το πέμπτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Odyssey  του Αμερικάνου τραγουδιστή & Ηθοπο...