11 Δεκ 2014

Οι Boogie Sinners με τον Λαθρεπιβάτη Γιάννη Νικολάου...LIVE στο HolyWood stage !Οι Boogie Sinners υποδέχονται στη σκηνή ένα μουσικό, ‘’θρύλο’’ για τη Ελληνική ροκ μουσική και όχι μόνο, τον ‘’Λαθρεπιβάτη’’… Γιάννη Νικολάου!
Μια συνεργασία έκπληξη για τους λάτρεις της Rhythm & Blues, της Rock ‘n’ roll της Rockabilly αλλά και της Ελληνικής ροκ σκηνής που θα λάβει μέρος για 1η φορά στη μουσική σκηνή του Holy Wood! Οι Boogie Sinners, το ‘’νέο αιμα’’ της rhythm & blues με ‘’όπλο’’ το 1ο τους δίσκο ‘’Τime To Roll’’ θα σας γκρουβάρουν με δικές τους συνθέσεις & και παρέα με τον Γιάννη Νικολάου.. θα σας ταξιδέψουν σε μια εποχή που… το Rock n roll ήταν η έμπνευση για εκείνον να συνθέσει επιτυχίες όπως, Το Ρεμάλι, Απόψε Λέω Να Μη Κοιμηθούμε, Ταξιδι στο Όνειρο, Δε φταιω εγω που μεγαλώνω, Τα Μπλουζ του χωρισμού και άλλα πολλά!
Ταξίδι σε ένα μουσικό όνειρο, από τη εποχή του Elvis Presley & Chuck Berry….των Λαθρεπιβατών…και των σημερινών Boogie Sinners, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στο Holy Wood Stage στον Αγίου Δημητρίου!

Εισιτήριο: 10ευρώ με μπύρα/κρασί
Ωρα έναρξης 22:30


Διευθυνση: Βουλιαγμενης 289
*Tηλεφωνο κρατησεων 2109700418 - 6945314316*

Link: The Boogie Sinners

Second Direction - Freeland

Freeland, το πρώτο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο Four Corners του σχήματος Second Direction. Κυκλοφόρησε το 1976. Ύφος κομματ...