10 Μαΐ 2014

The Wonderfall Quartet, New Album HORIZON Presentation LIVE at Kelari Athenaeum


Κυριακή, 18 Μαΐου
Ώρα: 9:00 μ.μ.

ATHENAEUM Κελάρι
Αδριανού 3, Θησείο (σταθμός ΗΣΑΠ "Θησείο"), 105 55 Athens, Greece


Το γκρουπ θα παρουσιάσει το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο HORIZON [Ορίζοντας] στο Κελάρι του ATHENAEUM, την Κυριακή 18 Μαϊου στις 21:00.

Το νέο άλμπουμ HORIZON διατηρεί τον ατμοσφαιρικό ήχο της Ευρωπαϊκής σκηνής της τζαζ και καταδεικνύει την επιρροή του κουαρτέτου από το αγαπημένο τους Esbjorn Svensson Trio (e.s.t.)

Η ατμοσφαιρικότητα και η μελωδικότητα των συνθέσεων, η αέρινη και συνάμα βαθειά ερμηνεία των στίχων, το απόλυτα δεμένο interaction όλων των μελών μεταξύ τους σε συνδιασμό με το έντονο στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και τα ξεσπάσματα ενέργειας, διαμορφώνουν ένα ηχητικό περιβάλλον εσωτερικότητας, λυρισμού, εκφραστικότητας και ταυτόχρονα μια αίσθηση ελευθερίας, δυναμισμού και εξάρσεων! 

Το μινιμαλιστικό αλλά ταυτόχρονα δυναμικό στυλ παιξίματος, το συνεχές interplay που δημιουργεί την αίσθηση ενός εσώτερου μουσικού διαλόγου μεταξύ των τεσσάρων μουσικών και τέλος η διάθεσή τους να κινούνται ανάμεσα σε διαφορετικά περιβάλλοντα, ατμόσφαιρες και δυναμικές, καθιστά κάθε συναυλία τους μια μυσταγωγική εμπειρία για κάθε ακροατή, που αναζητά πάντα κάτι παραπάνω από μια κατά τα άλλα “σύγχρονη vocal jazz” performance. 

Ειρήνη Κωνσταντινίδη | φωνή, στίχοι
Γιάννης Παπαδόπουλος | πιάνο
Κωνσταντίνος Μάνος | κοντραμπάσο
Θάνος Χατζηαναγνώστου | τύμπανα, συνθέσεις

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

ΥΓ. Μπορείτε να ακούσετε και να παραγγείλετε το νέο CD HORIZON, μέσω της ιστοσελίδας του γκρουπ:
www.thewonderfallquartet.com

Willie Nelson - Summer Wind

Summer Wind, το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο My Way του Αμερικάνου μουσικού Willie Nelson. Κυκλοφόρησε το 2018.