7 Απρ 2014

The Wonderfall Quartet LIVE at Zp87


Πέμπτη, 10 Απριλίου
Ώρα: 10:00 μ.μ.

Zp87
Ζωοδόχου Πηγής 87 Αθήνα
Τηλ. 698 066 5404

http://zita-p87.blogspot.gr/
Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους (που αναμένεται στα μέσα του Απρίλη του 2014) οι Wonderfall Quartet θα παίξουν LIVE στο Zp87 τα καινούρια τους κομμάτια αλλά και κάποια απ' τον πρώτο τους δίσκο.

Ειρήνη Κωνσταντινίδη – φωνή, στίχοι
Γιάννης Παπαδόπουλος – πιάνο
Κωνσταντίνος Μάνος – κοντραμπάσο
Θάνος Χατζηαναγνώστου – τύμπανα, συνθέσεις

Ελεύθερη είσοδος!

Το κουαρτέτο κλείνει ήδη τρία χρόνια ενεργής παρουσίας στην νέα ελληνική σκηνή της τζαζ και έχει αποτυπώσει το μουσικό του στίγμα μέσα από το πρώτο του άλμπουμ, σε μουσική του drummer Θάνου Χατζηαναγνώστου και στίχους της τραγουδίστριας Ειρήνης Κωνσταντινίδη, που κυκλοφόρησε τον Νοεμβριο του 2011.

Με τα καινούρια μέλη στο πιάνο και στο κοντραμπάσο (Γιάννης Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Μάνος αντίστοιχα) το γκρουπ έχει προσφάτως ηχογραφήσει και θα κυκλοφορήσει σύντομα το νέο υλικό, με το οποίο αποκρυσταλλώνει το ύφος του και εγκαθιδρύεται πλέον ως μια ξεχωριστή “φωνή” στην Αθηναϊκή σκηνή, με σαφείς επιρροές από την ευρωπαϊκή τζαζ.

Η ατμοσφαιρικότητα και η μελωδικότητα των συνθέσεων, η αέρινη και συνάμα βαθειά ερμηνεία των στίχων, το απόλυτα δεμένο interaction όλων των μελών μεταξύ τους σε συνδιασμό με το έντονο στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και τα ξεσπάσματα ενέργειας, διαμορφώνουν ένα ηχητικό περιβάλλον εσωτερικότητας, λυρισμού, εκφραστικότητας και ταυτόχρονα μια αίσθηση ελευθερίας, δυναμισμού και εξάρσεων!
Κάθε συναυλία τους αποτελεί μια μυσταγωγική εμπειρία για τον ακροατή, που αναζητά πάντα κάτι παραπάνω από μια κατά τα άλλα “σύγχρονη vocal jazz” performance.

ΥΓ. Μπορείτε να ακούσετε και να παραγγείλετε το ντεμπούτο CD τους, μέσω της ιστοσελίδας του γκρουπ.
www.thewonderfallquartet.com

John Schneider - Heartache Doesn't Have A Closing Time

Heartache Doesn't Have Closing Time, το πέμπτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Odyssey  του Αμερικάνου τραγουδιστή & Ηθοπο...