4 Απρ 2014

Daddy’ s Work Blues Band at Rockwood Live Stage


Σάββατο, 12 Απριλίου
Ώρα: 10:30 μ.μ. - 1:30 π.μ.

Rockwood Athens
Βασιλέως Ηρακλείου 2

Οι Daddy's Work Blues Band σας προσκαλούν στον ιδιαίτερο και όμορφο χώρο του Rocwood Live Stage. Η ιδιαιτερότητα του χώρου αυτού σε μεταφέρει στα αντίστοιχα Blues-Bar του Chicago. Ο συνδυασμός της πέτρας, του ξύλου που κυριαρχεί, η διακόσμηση και ο φωτισμός του χώρου δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα που μας εμπνέει για να σας ταξιδέψουμε μουσικά.

Οι Daddy's Work Blues Band είναι μια Electric Blues μπάντα με έδρα τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας (πέρα από το ποτάμι) με αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας αλλά και της επαρχίας.
Το όνομά της η μπάντα το πήρε από ένα τραγούδι των Blues Wire.

Oι επιτυχείς εμφανίσεις μας στα διάφορα μουσικά στέκια και φεστιβάλ μας ενεργοποίησε έτσι ώστε να διατηρούμε ένα σταθερό ρυθμό εμφανίσεων με σκοπό να προσφέρουμε στον κόσμο την δική μας ιδιαίτερη μουσική προσέγγιση και απόδοση της μουσικής που αγαπάμε.

Το πιο δυνατό σημείο αυτής της μπάντας, είναι ο προσωπικός της χαρακτήρας που οφείλεται στη μεταξύ μας σχέση. Δεν είμαστε απλώς φίλοι, είμαστε από παιδιά, εμπλεκόμενοι ο ένας στη ζωή του άλλου. Αυτή η παρέα που είναι σαν να υπήρχε και πριν από μας(!), μάς εμπνέει να μένουμε ίδιοι για να μπορούμε να αλλάζουμε και να εξελισσόμαστε. Γι’ αυτό οι συναυλίες μας δεν μοιάζουν μεταξύ τους, ενώ το κοινό από όπου κι αν προέρχεται (μουσικά μιλώντας), βρίσκει πάντα στην ερμηνεία μας ένα κομμάτι της ψυχής του (κατά δήλωσή τους).

Οι Daddy's Work Blues Band έχουν εμφανιστεί σε:
Half Note Jazz Club, Granazi Blues Bar, Ianos Stage, Life jazzy bar, Rockwood Stage25, Badminton Theater, 7th TRIPolis Rock Festival, Crescent Blues Festival,
2ο Music Highway Festival, 9 Rock Sinantisi Kiatou κ.ά.

Η μπάντα αποτελείται από:

Δημήτρης Δουλγερίδης: κιθάρα-φωνή,
Θύμιος Σπηλιωτόπουλος: κιθάρα
Στάθης Ανέστης: μπάσο,
Ευθύμιος Πολύζος: τύμπανα
Γιάννης Παχύδης: φυσαρμόνικα
Φάνης Θεοφίλου: piano...and will always be in our hearts

Αντί εισόδου οικονομική επιβάρυνση 3 € στο πρώτο ποτό/μπύρα/κρασί,

New Swing Sextet - Baby Get A Hold On My Heart

Baby Get A Hold On My Heart, το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Explosive New Swing Sextet του Αμερικάνικου σχήματος The ...