12 Φεβ 2014

Oi Assoi tou Loui Salvador και η Νάσσια Γκόφα στο Γυάλινο!


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου
Ώρα: 10:00 μ.μ.


Oi Assoi tou Loui Salvador με τη Νάσσια Γκόφα ξανά στη ζεστή σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου up stage, για να παρουσιάσουν το νέο τους cd αλλά και το νέο τους video clip!!

Ναι! Υπάρχει σημείο τομής μεταξύ ρεμπέτικου και jazz!!!

Οι Άσσοι του loui Salvador είναι μια 6 μελής τζαζ μπάντα, που παίζει διασκευές από ρεμπέτικα σε lounge jazz και 30’s swing, allegro και ανέμελο. Η μπάντα φτιάχτηκε το 2010 και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο μαέστρος, Λούι Σαλβαδόρ, έχει κάνει πολύ φρέσκες και ιδιαιτέρες διασκευές σε αθάνατες μελωδίες που λειτουργούν άριστα στο περιβάλλον των «μοντέρνων» swing ρυθμών. Οι αυθεντικές γραμμές των μπουζουκιών έχουν αντικατασταθεί από section πνευστών και οι βαριές φωνές έχουν αντικατασταθεί από την ανάλαφρη αισθησιακή jazz φωνή της Νάσσιας Γκόφα. Οι μουσικοί του είναι όλοι επαγγελματίες και ήδη καταξιωμένοι στο χώρο της αθηναϊκής τζαζ σκηνής. Το ρεπερτόριο συμπληρώνεται, εκτός από τα ρεμπέτικα, και με ορισμένα «ελαφρά» (Γούναρης, Αττίκ κλπ) καθώς και κάποιες τελείως απρόβλεπτες διασκευές που εκπλήσσουν το κοινό ευχάριστα. Μαζί υπάρχουν και ορισμένες πρωτότυπες συνθέσεις του Σαλβαδόρ Λεβή στο ίδιο κλίμα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις συναυλίες είναι τύπου «αμερικάνικο club του 40» με πολύ κέφι και ζωηρούς ρυθμούς. Η μπάντα είναι πολύ επικοινωνιακή και συνολικά εντυπωσιακή, με εκκεντρικό ντύσιμο και όργανα εποχής μεσοπολέμου. Οι μελωδίες είναι λίγο πολύ γνωστές σε όλους και η απόδοση τους σε ρυθμό swing ακούγεται μοντέρνα και διασκεδαστική!!

Νάσσια Γκόφα - φωνή
Σαλβαδόρ Λεβής - κιθάρα, φωνή, ενορχηστρώσεις
Γρηγόρης Ασημακόπουλος - τενόρο σαξόφωνο
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος - Τρομπόνι
Αντώνης Αρβανίτης - κοντραμπάσο
Βαγγέλης Κοτζάμπασης - ντραμς

Είσοδος με κρασί ή μπύρα - 10 ευρώ, τηλ.210 9315600

Willie Nelson - My Own Peculiar Way

My Own Peculiar Way, γραμμένο από τον Willie Nelson,το πρώτο τραγούδι του ομότιτλου άλμπουμ του Αμερικάνου τραγουδιστή - τραγουδοπο...