5 Ιαν 2014

TAKIS BARBERIS GROUP live! at ΧΥΤΗΡΙO Theatre & ART Cafe


Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, το Takis Barberis Group παρουσιάζει στο ΧΥΤΗΡΙΟ γνωστές, αλλά και νέες συνθέσεις του Τάκη Μπαρμπέρη από το νέο άλμπουμ με τίτλο ‘’Jargon’’ που μόλις κυκλοφόρησε. Μουσική με βάση την Jazz που αφομοιώνει πολλά στοιχεία από funk, rock, ινδική, αφρικάνικη, βαλκανική και ελληνική μουσική.
 
Για κρατήσεις και πληροφορίες: 210 3412313
Είσοδος 5 ευρω

Takis Barberis Group
Τάκης Μπαρμπέρης - κιθάρα
Μάνος Σαριδάκης - πλήκτρα
Γιώργος Γεωργιάδης- μπάσο
Γιώργος Πολυχρονάκος - τύμπανα
https://myspace.com/takisbarberis
Takis Barberis Discography:
"Something From July" "(Lyra 1990)
"Αre You Happy?"(Lyra 1992)
"Episodes"(Lyra 1995)
"Naiva"(Lyra 1998)
"Porto Kayio"(Libra 2004)
“In Parallel” w.Petroloukas Chalkias(Lyra 2010)
‘’Jargon’’(2013) '

Sting - History Will Teach Us Nothing

History Will Teach Us Nothing, γραμμένο από τον Sting, το τέταρτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο ...Nothing Like the Sun του Άγγλου...