7 Ιαν 2014

Η Robin Beck μαζί με τους House Of Lords τον Μάρτιο στην Αθήνα

Perfect Storm Tour 2014
Robin Beck (U.S.A.)
House Of Lords (U.S.A.)
Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 - Κύτταρο Live

H πασίγνωστη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Robin Beck (σύζυγος του James Christian, τραγουδιστή των House Of Lords), ξεκίνησε την καριέρα της κάνοντας δεύτερα φωνητικά σε καλλιτέχνες όπως Melissa Manchester, Chaka Khan και Leo Sayer.

Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο "Sweet Talk" κυκλοφόρησε το 1979 και ηχητικά κινούταν στον χώρο της funk-soul, ενώ συμμετείχαν σ' αυτό, κάνοντας δεύτερα φωνητικά, οι Irene Cara (γνωστή από την συμμετοχή της στην κλασική 80s ταινία "Fame" και με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, όπως τα "Fame", "Flashdance... What A Feeling" (που χρησιμοποιήθηκε και στην ομότιτλη ταινία), κ.λ.π.) και Luther Vandross. Βέβαια το άλμπουμ δεν κατάφερε να σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία, αλλά αυτή ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1988 με το single "First Time", το οποίο σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία σε παγκόσμια κλίμακα, σκαρφάλωσε και έμεινε για μεγάλο διάστημα στην κορυφή των charts πολλών χωρών, ενώ αποτέλεσε και το βασικό κομμάτι της διαφημιστικής καμπάνιας της Coca Cola για την ίδια χρονιά.


Η συνέχεια εδώ

Arthur Blythe - And One

  And One, γραμμένο από τον Dwayne Dolphin, το πέμπτο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο Blythe Byte του Αμερικάνου σαξοφωνίστα Arthur ...