11 Ιαν 2014

Michael Dotson Chicago Houserocking Blues band & Blues Cargo LIVE at DOUBLE TROUBLE

Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ώρα 10.30

Μέσα στο κουρνιαχτό της κρίσης και της κατάθλιψης, ο κόσμος φαίνεται να αγκαλιάζει το μπλουζ όλο και περισσότερο και να ταυτίζεται με αυτό που πραγματικά εκπροσωπεί: Την αναζήτηση της ελευθερίας μέσα από μία ακραιφνώς ερωτική και πανανθρώπινη διάθεση.
Ίσως γιατί με το μπλουζ βρίσκει την ευκαιρία να ζητήσει κανείς το μερτικό του από αυτό που ονομάζουμε «ελευθερία». Ναι, όταν δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο να χαθεί, τότε έρχεται αυτή η αίσθηση της ελευθερίας κουβαλώντας μαζί της τον ερωτικό διονυσιασμό της μπλουζ μουσικής. Αυτό λοιπόν το συναίσθημα, αυτή τη μοναδικότητα της απελευθέρωσης που προσφέρει το μπλουζ, θα τη γιορτάσουμε παρέα σε μια μοναδική συνεύρεση το Σάββατο 18 του Γενάρη στο YARD Double Trouble εγκαινιάζοντας την καινούργια χρονιά.
Για τους φίλους του μπλουζ, τα συμμετέχοντα μουσικά σχήματα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Mike Dotson με το Power Trio του, θα μας ταξιδέψει στο Σικάγο, τη πόλη που γέννησε το ηλεκτρικό μπλουζ. Μαζί του οι θρυλικοί Blues Cargo με 26 χρόνια ζωντανής ιστορίας γραμμένης πάνω στο πάλκο.

Σας περιμένουμε όλους για να χαρούμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να νιώσουμε έστω και για λίγες ώρες και πάλι άνθρωποι.

John Schneider - Heartache Doesn't Have A Closing Time

Heartache Doesn't Have Closing Time, το πέμπτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Odyssey  του Αμερικάνου τραγουδιστή & Ηθοπο...