19 Δεκ 2013

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στα "Λιθάρια"

Δύο επαγγελματίες μουσικοί ενώνουν τον ‘’ερασιτεχνισμό’’ τους, δηλαδή την αγάπη για την τέχνη σε ένα ακουστικό σχήμα. Η επιτυχημένη μουσική πορεία του καθενός ξεχωριστά, εγγυάται το αποτέλεσμα.
Ο Μάνος Καμπούρης πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών μουσικών σπουδών, δάσκαλος κιθάρας με πολλές ζωντανές εμφανίσεις, εδώ και χρόνια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Κων/νος Νιχωρίτης, επαγγελματίας μπασίστας και κιθαρίστας με πολύχρονη εμπειρία από τις μουσικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, θα συναντηθούνε για ρεβεγιόν στα «Λιθάρια», μία ατμοσφαιρική Μπυραρία που συμπυκνώνει τη γοητεία μιας παλιάς πέτρινης οικίας του 1927. Η πέτρα, το ξύλο, οι γήινες αποχρώσεις ζεσταίνουν το χώρο και δημιουργούν ένα φιλικό, καλαίσθητο περιβάλλον που εμπνέει.

Κουζίνα υψηλού επιπέδου και ποιότητας με πλούσιο μενού που δεν περιορίζεται μόνο σε γερμανικά πιάτα. Συνοδεύστε τις 80 και πλέον ετικέτες μπύρας με ποικιλίες από επιλεγμένα αλλαντικά, τυριά και λουκάνικα.

Τα υπόλοιπα επί σκηνής…

Φιλική συμμετοχή:
Μένια Φωτεινού

www.facebook.com/kampourismanos
www.facebook.com/nichoritiskonstantinos
www.facebook.com/menia.foteinou

www.litharia.gr
Ακροπόλεως 39 & Πάρνηθος - Ν.Ηράκλειο Αττικής
Τ. 210 2794083

Για να μην ταλαιπωρηθείτε κάντε κράτηση προτού έρθετε!

Os Tres Morais - Se Quiser Valer

Se Quiser Valer, το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο Os 3 Morais του ομότιτλου Βραζιλιάνικου σχήματος. Κυκλοφόρησε το 1971. Ύφος ...