6 Νοε 2013

The Swing Shoes feat. Sugahspank! live @ Faust. Ξανά!!!

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013,ώρα: 10:00 μ.μ.

Μετά το πρώτο πετυχημένο live επιστρέφουμε!

Sugahspank! Παρουσία ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα, μία μαύρη Πειραιώτισσα και σίγουρα μία απόλυτη performer on stage... 
Swing Shoes, μια ανήσυχη, κεφάτη μπάντα με επιρροές από Django Reinhardt, Μανώλη Χιώτη αλλά και το σύνολο της swing, blues και παραδοσιακής jazz σκηνής.
Η συνεργασία τους άρχισε πριν από δυο χρονιά και έχει σημαδέψει και τους δυο. Έχουν δημιουργήσει ένα τοπίο αβίαστο και αυθεντικό. To 2012 εμφανίζονται μπροστά σε 8000 κόσμο στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής, ενώ τον Αύγουστο ταξίδεψαν στο Μόναχο για μια συναυλία στο Kulturfestival Gräfelfing. Το Σεπτέμβριο άνοιξαν τη δεύτερη μέρα του 


Οι Swing Shoes σχηματίστηκαν το 2006 από τον Άδωνη Γουλιέλμο και τον Γιώργο Κούτρα, που ξεκίνησαν να παίζουν, ως πλανόδιοι μουσικοί. Το σχήμα πήρε την σημερινή του μορφή με την προσθήκη του μπασίστα Πάνου Τομαρά [The Earthbound] του Ανδρέα Σιγαλού στο βιολί και του Βαγγέλη Κασβίκη στα κρουστά.
Την άνοιξη του 2010 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο “Ladies and Gents…Here’s The Swing Shoes” το οποίο έκλεψε καρδιές κι εντυπώσεις με την υπεροχή του σε αμεσότητα, ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και φαντασία.
Η Sugahspank! γεννήθηκε στον Πειραιά. Από τα 14 της χρόνια ασχολείται με τη μουσική και το performance μέσω διαφόρων underground σχημάτων, παίζοντας πολλά κ ετερόκλητα είδη μουσικής, από soul, funk και hip hop μεχρι rock, blues, gospel, swing, experimental, rapcore και nu metal, πάντα προσπαθώντας να πλησιάσει την πιο πειραματική πλευρά του κάθε είδους.
Κυκλοφορεί το ντεμπούτο της το solo album “The incredible, the invisible” σε παραγωγή Βlend aka Mishkin, παγκοσμίως από την Cast-a-Blast τον Σεπτέμβριο του 2008. Το album παίρνει σπουδαίες κριτικές, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Μάλιστα σε πολλά μουσικά έντυπα και site ψηφίζεται Νο1 album του 2008.

Entrance: €5

New Swing Sextet - Baby Get A Hold On My Heart

Baby Get A Hold On My Heart, το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Explosive New Swing Sextet του Αμερικάνικου σχήματος The ...