21 Νοε 2013

Μάνος Καμπούρης, "Σαν Άλλοτε" , Πέμπτη 28/11, 21:30

Ο Μάνος Καμπούρης μετά από πολύχρονη παρουσία στα μουσικά δρώμενα και με πολλές συμμετοχές σε ποικίλα σχήματα, τώρα σε σόλο ακουστικές εμφανίσεις με παρέα την κιθάρα του και με στόχο να μοιραστεί μαζί με το κοινό του «Σαν Άλλοτε» συναισθήματα, εικόνες, όνειρα, πάθος και ένταση, που μόνο τα τραγούδια γεννούν.
Ο Μάνος έχοντας συνεργαστεί και στο παρελθόν με το «Σαν Άλλοτε», αυτή την φορά θα εμφανιστεί σόλο για να μας ταξιδέψει με τραγούδια από έντεχνο μέχρι κλασική ροκ (Άσιμος, Δεληβοριάς, Δημητριάδης, Διάφανα Κρίνα, Κηλαηδόνης, Κραουνάκης, Κωνσταντόπουλος, Μάλαμας, Μηλιώκας, Μικρούτσικος, Μουζουράκης, Μπαλάφας, Μπουλάς, Νάμα, Ξύλινα Σπαθιά, Πανούσης, Παπακωνσταντίνου, Πορτοκάλογλου, Σαββόπουλος, Σιδηρόπουλος, The Beatles, David Bowie, Rory Gallagher, The White Stripes, Frank Zappa και πολλοί άλλοι) αναμιγνύοντάς τα δημιουργικά σε μία αρμονική συνύπαρξη καλώντας το κοινό σε μέθεξη και απογείωση.
Μία μοναδική μουσική εμπειρία σε ένα ακουστικό, μα άκρως δυναμικό λάιβ, όπου κανείς δε μένει απλά θεατής – ακροατής.
Σε αυτήν την διαδραστική μουσική περιπέτεια τον συνοδεύει στη σκηνή η Μένια Φωτεινού, ταξιδεύοντας με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Η συνέχεια επί σκηνής...

www.facebook.com/kampourismanos
www.facebook.com/menia.foteinou

"Σαν Άλλοτε"
Λεωφόρος Δεκελείας 132, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ. 210 2520254
www.facebook.com/pages/Σαν-Άλλοτε/169824166420175

Πέμπτη 28/11

Ώρα έναρξης 21:30

Είσοδος ελεύθερη

John Schneider - Heartache Doesn't Have A Closing Time

Heartache Doesn't Have Closing Time, το πέμπτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Odyssey  του Αμερικάνου τραγουδιστή & Ηθοπο...