7 Οκτ 2013

PSYCHEDELIC TRIPS TO DEATH | KID FLICKS | ME. DAMAGED

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

9:30 μ.μ.

KID FLICKS (Athens)

Kid Flicks είναι ένα μουσικό project που ξεκίνησε από τον Νίκο Δερβίση το 2009. Μετά από πολλούς πειραματισμούς και μπάντες, ο Νίκος ξεκίνησε να δημιουργεί lo-fi ψυχεδελικά ποπ τραγούδια με εξωτικές μελωδίες και πολύπλοκες ενορχηστρώσεις. Στα live ο ήχος μετατρέπεται μέσω τετραμελούς μπάντας σε ένα πολυρυθμικό σύμπαν με ευφορική διάθεση και εκτονωτικά σημεία.

Από τα μέσα του 2011 έχει κυκλοφορήσει τον δίσκο "Hearts of Gold" από την εταιρία Inner Ear, ένα digital EP για την Bad Panda Records και ένα δεύτερο LP με τίτλο "By Typing 'I Talk', You Don't Talk" πάλι μέσω της Inner Ear τον Οκτώβρη του 2012.


Links: https://soundcloud.com/kidflicks https://www.facebook.com/kidflicks http://kidflicks.tumblr.com/

PSYCHEDELIC TRIPS TO DEATH (Thessaloniki)

Επηρεασμένοι από το θόρυβο των Jesus and Mary Chain και το σκοτάδι των Joy Division, οι Psychedelic Trips To Death ξεκίνησαν να γράφουν και να παίζουν δυνατά μουσική το 2010. Το δισκογραφικό ντεμπούτο γίνετα στα τελη του 2012,ονομάζεται "MALIBU" και πρόκειται για ανεξάρτητη κύκλοφορια.

Τραγούδια του άλμπουμ συγκαταλέχτηκαν σε εγχώριες συλλογές αλλά και του εξωτερικού.Η μπάντα ηχογράφησε ειδικά για την συλλογή του The Blog That Celebrates ItSelf "The Psychedelic Sounds Of.."Vol.2,μια θορυβωδη διασκευη του 'Bang Bang' της Nancy Sinatra. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι iLikeTrains, The Underground Youth,Singapore Sling(5/9) κ.α.

ME.DAMAGED

Οι Me.damaged είναι ένα project απ' την Κυπαρισσία, που γεννήθηκε το φθινόπωρο του 2011 με πρωτοβουλία των 2 απ' τα 3 μέλη του, στην ανάγκη τους να φτιάξουν μουσική που μάλλον δε χωρούσε σε ό,τι άλλο συμμετείχαν και συμμετέχουν. Γενικά βγάζουν επιρροές από punk, garage, southern, heavy rock, indie, grunge και διάφορες άλλες σκηνές που τους αρέσουν, σ' ένα περίεργο ηχητικό αποτέλεσμα από σαξόφωνο, μπάσο, τύμπανα και φωνές.
Ηχογράφησαν μόλις το πρώτο τους ντέμο στη Θεσσαλονική και τα Jam studios και ευελπιστούν στην κυκλοφορία ενός full length δίσκου σύντομα μιας και το υλικό υπάρχει.
Είναι η πρώτη τους φορά στην Αθήνα, είναι αρκετά ενθουσιασμένοι γι' αυτό και ανυπομονούν να μοιραστούν τον ιδιαίτερο ήχο τους.
Πιστεύουν στη γέννηση, το θάνατο, την αιωνιότητα, την αγάπη και τον έρωτα.

Θάνης: σαξόφωνο, εφέ, φωνή
Πάνος: μπάσο, φωνή
Σάκης: τύμπανα


https://www.facebook.com/pages/Medamaged/293681257337575
https://soundcloud.com/me-damaged

New Swing Sextet - Baby Get A Hold On My Heart

Baby Get A Hold On My Heart, το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Explosive New Swing Sextet του Αμερικάνικου σχήματος The ...