12 Οκτ 2013

No Sequence + Remade Live @ ΤΩΡΑ Κ44

Το Σάββατο 19/10, οι No Sequence και οι Remade ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πολύ δυναμικό και γεμάτο ενέργεια Live.

Oι Νo Sequence επιστρέφουν στο αγαπημένο τους στέκι με νέα σύνθεση και νέους ήχους . Το γκρουπ θα παρουσιάσει τραγούδια από το 1ο του Album ‘’Levitation’’ αλλά και νέο υλικό. Μαζί τους οι Remade που αναμένεται να παρουσιάσουν το νέο τους ΕP ΜΕ τίτλο ‘’Landmine of Love’’.
Oι No Sequence είναι ένα πενταμελές Alternative rock group από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του 09. Επηρεασμένοι σαφώς από τα μουσικά ακούσματα της δεκαετίας του 80 και από τους πειραματικούς και εναλλακτικούς ήχους του 90, οι Νo Sequence θέλουν να περάσουν μέσα από τα τραγούδια τους έντονα συναισθήματα, προβληματισμούς και δυναμισμό. Από την αρχική σύνθεση του γκρουπ, συνεχίζουν να είναι μαζί ακόμα ο Στέλιος Τραπεζάρης (Μπάσο) και ο Γιάννης Κουμαριανός (φωνητικά) που μαζί με τους Γιώργο Πιαδίτη (Κιθάρα) και Κώστα Μπράμη (Τύμπανα) αποτελούν την τωρινή σύνθεση. Το ‘’φρέσκο’’ μέλος τους είναι ο Τάσος Τζιόβας (Πλήκτρα) . Οι No Sequence έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις σε πολλά stages της Αθήνας και της περιφέρειας, στα μέσα του 2012 ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για την παραγωγή του 1ου Album τους. Το album έχει τίτλο ‘’Levitation’’ και κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Μ.L.K (Music links Knowledge) με χορηγό επικοινωνιας τον RED FM 96,3 .Το ομώνυμο τραγούδι έχει ήδη ξεχωρίσει και εξελιχθεί σε ραδιοφωνικό hit, με δυνατό air play και απήχηση στο youtube.


Videos:
http://www.youtube.com/watch?v=8aBNXjHRGa0
http://www.youtube.com/watch?v=cfSKdFXAjB4
Links: https://www.facebook.com/nosequenceΟι Remade είναι μια αγγλόφωνη τετραμελής alternative μπάντα. Το όνομα τους είναι βιωματικό, μιας και έχουν αλλάξει δεκάδες μέλη μέχρι να καταλήξουν στη σημερινή τους σύνθεση. Μας ξανασυστήνονται 2 χρόνια μετά από το πρώτο album με τίτλο “The Spark” , με το E.P “Landmine of Love” που περιλαμβάνει 4 νέα κομμάτια. Κιθαριστικό στη βάση του, με μοντέρνο ήχο αλλά και με ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι το πρώτο από μια σειρά 2 Ε.Ps που με τη σειρά τους στα μέσα του 2014 θα φέρουν το δεύτερο album, με τίτλο “David”. Στο official site τους, το www.remade-band.com μπορείτε να ακούσετε τα νέα τους κομμάτια και αν κάνετε subscribe, θα λάβετε αυτόματα ένα κομμάτι τους.
Οι Remade είναι οι:
Γιάννης Παπαθεοδώρου (φωνή),
Νίκος Παπαγεωργόπουλος (κιθάρα),
Aλέξανδρος Αμβροσίδης (μπάσο),
Θωμάς Χαλανούλης (ντραμς),


Videos: http://www.youtube.com/watch?v=x8OLmhQLF0s
http://www.youtube.com/watch?v=SoOEfAucCiA&feature=c4-overview&list=UUaUckBR3462--aUcsAmFZYw

Links: www.remade-band.com
www.facebook.com/remadetheband


Eίσοδος Ελεύθερη

New Swing Sextet - Baby Get A Hold On My Heart

Baby Get A Hold On My Heart, το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο The Explosive New Swing Sextet του Αμερικάνικου σχήματος The ...