26 Οκτ 2013

Οι Butterfly Effect @ «ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ»

Η συμπαντική αρμονία πίσω από φαινομενικά ανόμοιες μουσικές επιλογές. Αυτό είναι το καλλιτεχνικό σύμπαν στο οποίο ζoυν και δημιουργούν οι Butterfly Εffect. Με frontwoman την jazz τραγουδίστρια Νάσια Γκόφα και μέλη της μουσικούς, γνωστούς στην αθηναϊκή μουσική σκηνή καθώς είναι μέλη καταξιωμένων μουσικών συγκροτημάτων, τα τραγούδια των Butterfly Effect ξεκινούν από την jazz, με μερικά από τα δημοφιλέστερα jazz standards, διασχίζουν τη μουσική του Ray Charles και του Stevie Wonder και καταλήγουν σε διαμαντάκια της soul.
Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου , ελάτε να ενώσουμε με μια μοναδική φωνή τα κομματάκια ενός πανέμορφου μουσικού σύμπαντος στον «ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ»


Butterfly Εffect: Νάσια Γκόφα, τραγούδι Γιάννης Δημητριάδης, πιάνο Διονύσης Κασκούρας, μπάσο Βαγγέλης Κασβίκης, τύμπανα

Σάββατο 1 Νοεμβρίου ώρα 10:30 στον «ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ» Αγησιλάου 77 Α-Κεραμεικός
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6989.455.965 και 697.3985.550

Είσοδος : 10ευρώ με δύο ποτήρια κρασί, λευκό ή κόκκινο.

Βασική φιλοσοφία του Πολιτιστικού χώρου «ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ» και απαραίτητη προυπόθεση για την πολυμορφική δραστηριότητα του, είναι η κενότητα του χώρου, ιδιότητα που του επιτρέπει να διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε δημιουργού για την φιλοξενία της δράσης του.
http://www.kenosxoros.com/

Καλλιτεχνική επιμέλεια διοργάνωσης: «Η Τρελή Μιλιά»

Marva Wright - You Don't Miss Your Water

You Don't Miss Your Water, το τρίτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο Heartbreaking Woman της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Marva Wri...